Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İkisi de topun ağzında

Süper Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik direktörler Arthur Zico ve Jean Tigana'nın yerlerine şimdiden yeni isimler düşünülmeye başlandı. Ligin 6. haftasında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puanla lider Vestel Manisa'nın 1 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktörlük için Vestel Manisa'nın başarılı hocası Ersun Yanal'ın adı konuşuluyor.

Beşiktaş ise 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 9 puanda kaldı ve ligde 5. sıraya düştü. Geçtiğimiz sezon gibi ligin ilk haftalarında zirve yarışından önemli bir yara alan siyah-beyazlı camiada teknik direktörlük için İran'da görev yapan Mustafa Denizli'nin getirilmesi gündeme geldi.

ZİCO'NUN CEVABI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, geçen hafta bazı gazete ve internet sitelerinde Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik direktör arayışına girdiği yönünde haberler çıktığının ve bu konuda bir yalanlama gelmediğinin sorulması üzerine ise, şöyle konuştu: ''Evet bu tip şeyler hep söyleniyor. Benim bu konu hakkında bilgim yok, ama bu tabii ki yönetimimizi ilgilendiren bir şey. Ben de sonuçta Fenerbahçe'de profesyonel olarak çalışan bir insanım. Konuşulmuş, söylenmiş, yazılmış şeyler hakkında benim yorum yapmam şu anda doğru değil. Ben işime bakıyorum şu anda.''

TİGANA: SAVAŞÇIYIM

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, 3 büyük takımda teknik direktörlerin gidip gitmeyeceği konusunda tartışmalar yaşandığının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: ''Birinci Lig'de 3 kulübün hocası değişti zaten. Benim başıma daha böyle bir şey gelmedi. Şimdiye kadar hep ben çekip, gittim. Böyle bir şey başıma gelirse de bu tecrübedir. Ama beni tanıyor musunuz bilmiyorum. Ben çok savaşçı biriyimdir. Zor olunca daha motive olurum. O zaman dimağım daha dinç olur.''

GERETS KURTULDU

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, bazı spor yazarlarının kendisinin takımın başından gönderilmesi yolundaki isteklerini son Beşiktaş galibiyeti ile bertaraf etmesini bildi.

19.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İkisi de topun ağzında

  Kartal'ın 26 yıllık rekoru

  Formula soruşturması bugün

  Gökdeniz'in dönüşü

  Ümit Karan baba oldu

  Fatih Tekke bu defa boş geçti

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004