Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UEFA'da Newcastle'yi yeneriz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcu Deivid de Souza, hafta sonunda Ankaraspor ile deplasmanda yapacakları maçtan 3 puanla döneceklerini söyledi.

Kulübün resmi internet sitesinde açıklama yapan Deivid, Bursaspor maçını çabuk unuttuklarını belirterek, ''Şimdi karşımızda bizden puan almak isteyen bir Ankaraspor var. Tamamen bu maça konsantre olmuş durumdayız. Zor bir deplasmana gidecek olsak da bu maçtan 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Turkcell Süper Lig'in zor bir lig olduğunu kaydeden Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe çok fazla göz önünde bulunan ve yıldızlar topluluğu olan bir takım. Bu yüzden ligde karşılaştığımız her ekip bizi yenebilmek için ekstra çaba sarf ediyor. Biz de yaptığımız tüm çalışmalarda bize karşı baskı uygulamaya çalışan takımlara karşı önlem almaya çalışıyoruz.''

Deivid, UEFA Kupası (H) Grubu'nda ilk maçta deplasmanda karşılaşacakları Newcastle United'ı yenecek güçte olduklarını söyledi. Brezilyalı oyuncu, ''Takım içinde birbirimize iyice alıştık. UEFA Kupası'nda Newcastle United'ı yenecek güçteyiz'' dedi. Forvet oyuncusu olarak defansa yardım etmeyi sevdiğini anlatan Deivid, ''Futbol bir takım oyunu. Bireysel olarak herkes takıma bir şeyler katmak için çaba sarf ediyor. Bizden beklenen takım halinde bir oyunu sergileyebilirsek karşımıza gelen her rakibi yeneriz'' diye konuştu.

12.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA'de ilk Türk takımı

  UEFA'da Newcastle'yi yeneriz

  Fenerli futbolcular bugün Capitol'da

  Ersen Martin: Gökdeniz gibisi Avrupa'da bile yok

  Real ile Barca'yı birbirine düşürdü

  Schumacher'ın jeti arızalandı

  Galatasaray 101. yılını kutlayacak

  Antalya'da hafta sonu Dünya Ralli Şampiyonası var

  NBA'li Jackson'ın başı belaya girdi

  Eski Doğu Alman atletler dâvâ açtı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004