Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Küçük hesaplar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligine kurban edildi. Bu kadro ve Olimpiyat Stadına mahkum edilen G.Saraylı oyuncular, gerçeği söylemek gerekirse aslanlar gibi mücadele ettiler. Eğer iddialar doğruysa, Devler Ligine erken vedanın sorumlusu G.Saray yönetimi. Ali Sami Yen'de maçların oynanmama nedeni, iddiaya göre 450 ile 700 arası miktarda bilet. UEFA kontenjan olarak bu biletleri talep edince G.Saray yönetimi maçları Olimpiyat Stadında oynama kararı alıyor. Sonuç Olimpiyat Stadında kaybedilen 4 puan oluyor. G.Saray Bordeux ve PSV ile Ali Sami Yen'de oynasaydı bu iki maçı kazanırdı. Bazen küçük hesaplar yüzünden kaçan fırsat büyük oluyor. En kötü ihtimalle UEFA yolu garanti edilebilirdi. Bu bile zora girdi. Liverpool'la içeride oynanacak bir maç var. Bırakın parayı pulu, böyle bir takımı yenmenin keyfi dahi hiç bir şeyle ölçülmez.

G.Saray'ın kadro yapısıda Şampiyonlar Liginde başarı için yetersiz. Yönetim kıvır zıvır oyuncular yerine, söz verdiği kaliteli iki oyuncuyu alsaydı durum farklı olurdu. Tomas atılana kadar dengeli giden maç, üstünlüğün rakibine geçmesine neden oldu. Bir oyuncunun eksikliği her zaman olabilecek bir durum. Ama gördük ki, G.Saray bundan dolayı çok zorlandı. Top tutan oyuncuları Ayhan ve Sasa İliç yorulunca hücum gücü neredeyse yok oldu. Oyuna giren Necati ve Hakan insiyatif almaktan uzaktılar. UEFA finalinde Hagi atılınca uzun sure eksik oynadığı halde G.Saray kupayı almıştı. Arsenal gibi bir takımdan 10 kişiyle kupayı almanın izahı G.Saray'ın kadrosunun kaliteli olmasıydı. Şimdi bunu söylemek çok zor tabi.

Bütün bunlardan sonra teknik direktör Eric Gerets'i kimse eleştirmeye kalkmamalı. O bu ligde G.Saray'ı oynaması gerektiği gibi oynattı. Ayrıca oyuncuları da tebrik etmek lazım. İngiltere'de Liverpool'a karşı, Bordeux ve PSV'ye karşı da İstanbul'da gerçekten üst düzey mücadele ettiler. Kısmet değilmiş. Çünkü çok küçük sebeplerden dolayı puanları kaybettiler.

Said OKUR

02.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  PSV BİLE İNANAMADI

  Umudumuz Beşiktaş

  Bakan Şahin: Sorumluluğu yerine getireceğim

  NBA şov başladı

  Yıldırım'ın stat gururu

  Dili boğazına kaçan kaleciyi hakem kurtardı

  Küçük hesaplar

  Favoriler kazandı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004