Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DÜNYA ŞAMPİYONU İLE PROVA

Avrupa Şampiyonası elemelerinde grubunda lider durumda bulunan Millîler, Yunanistan ve Norveç maçlarının provasını Dünya Şampiyonu İtalya deplasmanında yapıyor.


Deivid: Derbiyi kazanmalıyız

Fenerbahçeli futbolcu Deivid De Souza, hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları derbi maçtan alacakları 3 puanın, şampiyonluk mücadelesinde yollarına daha

35 yaşında teknik direktör

Turkcell Süper Lig’de, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun (35) en genç, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant (58) ise en yaşlı tekn


  USA Today, Mehmet Okur’u tanıttı

USA Today, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA’in gelecek vaat eden yıldız adaylarından Mehmet Okur’u tanıtan bir yazı yayımladı.


  Efes, TAU önünde

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu’ndaki 4. maçında bugün deplasmanda İspanyol temsilcisi TAU Ceramica ile karşılaşacak.


  Hido’dan 7 sayı

ABD Profesyonel Basketbol Ligi’ne 3 maçla devam edildi. Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda Boston Celtics’i 92-89 yenerken, milli basketbolcu 7 sayı, 4 ribaunt ve 1 asistle oynadı.


  Beşiktaş’ın FIBA sınavı

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı, FIBA Bayanlar Avrupa Kupası (B) Grubu’ndaki ikinci maçında bugün İstanbul’da Yunanistan’ın Kastoria takımıyla karşılaşacak.


  Ersen Martin F. Bahçe maçına yetişecek

Trabzonspor’un geçen hafta Antalyaspor ile yaptığı maçta burnuna aldığı darbe sonucu oyundan çıkmak zorunda kalan Ersen Martin’in sakatlığının giderilmesi için küçük bir ameliyat geçireceği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004