Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran’dan ABD’yi kızdıran manevra

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Irak ve Suriye devlet başkanlarını Tahran’a davet ederek, üçlü bir zirve yapılması çağrısında bulundu. Amerikan ABC News’in internet sitesinde, “İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad’ın yeni bir manevrası” olarak gösterilen girişimin, “muhtemelen ABD yönetiminin bölge üzerindeki etkisini amaçladığı” yorumu yapıldı.


İsrail içten yıkılıyor

İsrail’de, Adalet Yüksek Mahkemesi, yurt dışında evlenen beş eşcinsel çiftin başvurusunu onaylayarak, evliliklerinin geçerli sayılmasını kararlaştırd

‘ABD, Irak’ı Kaide’ye teslim etti’

Umman Dışişleri Bakanı Yusuf Bin Alevi, ABD’yi Irak’ı El Kaide’ye teslim etmekle suçladı. Alevi, El Hayat gazetesine yaptığı açıklamada, ‘’ABD’nin Ira


  Annan: ABD, Irak’ta kapana kısıldı

BM Genel Sekreteri Kofi Annan, Washington’un Irak’ta daha fazla kaosa girilmeden ülkeden çıkmak için doğru zamanı bulmak zorunda olduğunu söyleyerek ABD’nin Irak’ta kapana sıkıştığını söyledi.


  Hollanda’da burka terör tehdidi sayılacak!

Hollanda’da burka, terör tehdidi sayılacak. Hükümetin, birkaç gün içinde burka giyilmesini yasaklayan bir yasa tasarısının sunulacağı yönündeki planlarını açıklamasının ardından Hollanda, bu yasağı getiren ilk Avrupa ülkesi olmaya hazırlanıyor.


  Berlusconi başbakan olduğuna bin pişman

Eski İtalya başbakanı Silvio Berlusconi’nin, merkez-sağ koalisyonun yeniden iktidara gelmesi halinde yeniden başbakan olmayacağını, ayrıca devlet başkanlığına da adaylığını koymayacağını açıkladığı bildirildi.


  İngilizler: Herkes inandığı gibi giyinebilir

Çok sayıda Müslümanın da yaşadığı İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan bir ankete göre, halkın yüzde 75’i, herkesin inancına uygun giyinebileceğini düşünüyor. Halkın yüzde 82’si herkese, diğerlerine karışmamak kaydıyla istediği gibi yaşama hakkı tanınması gerektiğini belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004