Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bulak'ın işi zor

Sakaryaspor'da kan değişikliği gerçekleştirildi. Yeni patron Giray Bulak, daha önce de Sakarya'da görev yapmıştı. 1998-1999 sezonunda Şenol Güneş'in yardımcılığı, ertesi yıl küme düşen Sakarya'nın ikinci ligde teknik direktörlüğü görevini yürütmüştü. Giray Bulak, Şenol Güneş'in yardımcılığı görevi sırasında, Güneş'in istifasından sonra göreve devam etmesi etik bulunmamış, bazı kesimlerce eleştirilmişti. Şimdi Giray Bulak zor bir görevi üstlendi. Taşın altına elini soktu. Bulakın hedefi ikinci yarıda 24 puan. Yani 8 galibiyet.

Giray Bulak ikinci yarıda takımın deneyimli oyunculardan kurulu olacağı mesajını verdi. İlk transferler Şenol Yavaş ve Evren Turhan bunun göstergesi. Her teknik adam inandığı oyuncularla yoluna devam etmek ister. Giray Bulak kafasındaki düşünceye göre transferler yapacaktır. Tabi kulübün ekonomik gücüne göre. Sakarya elinde bulunan kaleci Martinez kozunu kullanabilir. Mesela Trabzonspor onu istiyor. Karşılığında Jefferson, Mustafa Keçeli ve bir futbolcu daha talep ediyor. Yani fazladan iki futbolcu kazanmayı hedefliyor. Martinez-Jefferson karşılaştırmasında hangisi ağır basar denirse kişiye göre değişir. Demek ki; Giray Bulak Jefferson'a güveniyor.

Sakarya, Bulak'ın ifadesine göre, yerli transferlerin dışında yabancı iki santrofor ve bir stoper alacak. Bu tespit yerinde. Çünkü ilk yarıda en büyük eksik forvet mevkiindeydi. Ancak yeni oyuncunun hemen gelip goller atmaya başlaması o kadar kolay iş değil. Gelenlerin mutlaka tecrübeli olması gerekir.

Sakarya'da teknik heyette bu değişiklikller olurken yönetim bazında değişiklikler de oldu. Başkan Rıdvan Duran'ın yerine Recep Hacıeyüpoğlu getirildi. Gölge başkan Aziz Duran bu değişikliği neden yaptı bilemiyoruz. Ama Eyüpoğlu, siyaseten, belediye başkanı Aziz Duran'la aynı paralelde bir isim.

Said OKUR

27.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'DEN PROTESTO

  KOCAMAN: Teklif gelirse G.Saray'da çalışabilirim

  Bursa'nın hedefi UEFA Kupası

  Efes Cup 6'da futbol şöleni

  Bir Tigana haberi daha asılsız çıktı

  Ayın Altın Adamı Ceyhun Eriş oldu

  Çalımbay 1,5 yıl Çaykur Rize'de

  G.Saray'dan Wederson'a hayır

  FIBA, 5 Türk hakeme Avrupa'da görev verdi

  Bulak'ın işi zor


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004