Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“İbrahim Hakkı’yı tanıtmalıyız”

Dr. Hüseyin Arslan: İbrahim Hakkı Hazretlerinin, Bunca eseri vücuda getirmiş bir şahsiyet olmasının yanı sıra birden fazla lisanda eser vermiş olması, eserlerinde bilimsel yöntemi tercih etmesi ve devrinin insanlarını buna yönlendirme gayreti içerisinde olması… Yine astronomi, tıp ve daha pek çok bilim dalı ile geleceğe ışık tutacak eserler vermiş olması beni en çok cezbeden yönü olmuştur. Bir başka yönü ise bir halk eğitmeni olmasıdır. Eserlerini halkın anlayacağı bir üslûp ile yazmıştır.



Yavaşça bir konser

Ege Üniversitesi (EÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde, EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Seher Dilmaç’ın hazırlayıp sunduğu “Hayatı, Besteleri ve Yorumuyla Alaeddin Yavaşca” isimli konser büyük beğeni topladı.



Tarihî para sergisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Çok Programlı Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri Osmanlı döneminden bu yana basılan madenî ve kâğıt paraların teşhir edildiği bir sergi açtı.



Bir Damla da Siz Olun

İzmir’de Lübnanlı çocuklara destek amacıyla Konak Belediyesi ile Fotokritik üyesi fotoğraf sanatçılarının ortaklaşa düzenlediği “Bir Damla da Siz Olur musunuz?” isimli fotoğraf sergisi açıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004