Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Söz Fransız halkının

Fransa’da, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu öncesinde yapılan kamuoyu yoklamalarına göre, sağ kanadın adayı Nicolas Sarkozy, Sosyalist rakibi Segolene Royal’e karşı 10 puanlık bir üstünlük sağlamış görünüyor.


ABD belgesine Filistin ve İsrail öfkesi

Hamas’ın sürgündeki siyasi lideri Halid Meşal, ABD’nin İsrail ve Filistin’e sunduğu ve her iki tarafın alması gereken tedbirler takvimini içeren “uygu

Solana, Gül’ün adaylığını destekledi

Avrupa Birliği (AB) Ortak Güvenlik ve Dış Politika Yüksek Temsilcisi Javier Solana, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’ün cumhurbaşk


  İsrail’e roket saldırısı düzenlendi

Filistinli militanların, dün sabah erken saatlerde Gazze’den İsrail’e 3 roket attığı bildirildi.


  Kenya uçağı düştü

Kalkışından kısa süre sonra irtibatın kesildiği Kenya Havayolları’na ait yolcu uçağının Kamerun’un güneyinde düştüğü bildirildi.


  Bush , Irak için para istedi

ABD Devlet Başkanı George W. Bush, Kongre’nin Irak savaşına fon sağlamak üzere yeni ve “sorumlu” bir karar almasını istedi.


  ABD, Irak’a silâh satacak

ABD’de Bush yönetimi Kongre’ye, Irak’a değeri 508 milyon dolar olan küçük silâh mühimmatı, el bombaları, patlayıcılar ve diğer askeri ekipman satmayı planladığını bildirdi.


  Kaide’den Haşimi’ye işbirliği suçlaması

Irak’taki El Kaide lideri Ebu Eyyüp El Masri, ülkedeki en büyük Sünni parti olan Irak İslam Partisi’ni (IİP) siyasi sürece katıldığı için eleştirerek, parti lideri ve Devlet Başkan Yardımcısı Tarık El Haşimi’yi “suçlu” olarak nitelendirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004