Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da moraller bozuk

Süper Lig'de Antalyaspor ile dün oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Galatasaray'da moraller bozuk. Sarı-kırmızılılar, hafta sonunda Sivasspor ile oynanacak lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken, teknik heyet ve futbolcuların idmanda moralsiz olduğu gözlendi.

Teknik direktör Erik Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla 20 dakika süren bir toplantı yaparak, maçtaki hataları anlattı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda ise Antalya maçında 90 dakika oynayan futbolcular, alt sahada koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular kondisyon çalışmalarının ardından tek pas top kapma çalışması yaptı. Belçikalı hocanın da yedeklerle birlikte tüm çalışmalara katılması dikkat çekti.

TAKIM REVİRE DÖNDÜ

Antalyaspor maçından sonra bir çok futbolcunun sakatlık sorunu yaşadığı Galatasaray, adeta revire döndü. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, maçta sağ küçük parmağı çıkan Emre'nin elinin alçıya alındığı bildirildi. Tedavisi sağlık ekibi tarafından sürdürülen Emre Aşık, sağlık ekibi tarafından dinlendirildi. Sağ arka uyluk adalesinde zorlanma olan Hakan'ın de tedavisinin ardından sağlık ekibi tarafından dinlendirildiği, sol ön uyluk adalesine aldığı darbeye bağlı ağrısı olan Mehmet Topal, sol ayak bileğinde ağrısı olan Inamoto ve beli ağrıyan Saşa Ilic'in sağlık merkezinde tedavi edildiği açıklandı. Tedavileri süren Aydın Yılmaz ve Arda'nın ise fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptıkları kaydedildi. Cihan ve Hasan Şaş ise sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalışmaya başladı. Tolga Seyhan da izinli olarak antrenmana katılmadı.

08.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın kara haftası

  Trabzonspor'da F.Bahçe korkusu

  Tümer: İnönü'de fotoğrafım yok ki kaldırılsın

  G.Saray'da moraller bozuk

  Song: Şampiyonlar Ligi umudumuz hâlâ var

  F.Bahçe şampiyon gibi...

  Hedef kaçtı..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004