Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bir simitlik zam

Asgarî ücret, 16 yaşından büyükler için 1 Temmuz’dan itibaren yüzde 4’lük artışla net 419.15 YTL’ye yükselecek. Asgarî Ücret Tespit Komisyonu kararı doğrultusunda, yıl sonuna kadar geçerli olacak asgari ücrette 1 Temmuzdan itibaren düzenlenmeye gidilecek.


GAP umut olmaktan çıkmasın

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Genel Başkanı Gökhan Günaydın, Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) bölge halkı için umut olmaktan çıkmaması için

Emekli sofradaki ekmeğe bakacak

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği’nin (TİED), milletvekili seçimleri öncesinde bütün üyelerine göndereceği mektupta, “Emeklinin sofrasındaki ekmeği bir


  Nokia Siemens Networks liderliği hedefliyor

17 milyar avroluk fiktif gelirle telekomünikasyonda dünya lideri olan Nokia Siemens Networks, telekomünikasyon altyapılarında Türkiye’nin liderliğini hedefliyor.


  Irak söylentisi petrolü yükseltti

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları, neredeyse son 9 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Londra Brent tipi ham petrolün satış fiyatı, önceki günkü 57 sent artıştan sonra dün de 25 sent değer kazanarak varili 71,27 dolara çıktı.


  British Telecom 3 kat büyüyecek

British Telecom (BT) Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Başkanı Olivier Campenon, Türkiye’deki işlerini 3 yıl içerisinde üçe katlamayı hedeflediklerini bildirdi.


  Merkezi Finans ve İhale Birimine yasal dayanak

Merkezi Finans ve İhale Biriminin, Hazine Müsteşarlığı ile idari ilişkisini, istihdam ve bütçe esaslarını düzenleyen kanun Resmî Gazetede yayımlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004