Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gençlerin yeni gözdesi golf

Golf Federasyonu'nun ''Geleceğin golf şampiyonlarını arıyoruz'' sloganıyla düzenlediği altyapı seçmelerine 200 genç katılacak. Silivri Klassis Golf Kulübü'nde bugün yapılacak seçmelerde, ilk etabı geçen minik sporcular, 20 kişilik kontenjana girmek için mücadele edecek.

Golf Milli Takımı Antrenörü Adnan Salmanlı, geleceğin şampiyon adaylarını belirlemek için her yıl seçmeler yaptıklarını belirterek, bugün milli takımın iskeletini oluşturan Hamza Sayın, Gencer Özcan ve Mustafa Hocaoğlu gibi başarılı sporcuları bu seçmeler sonunda keşfettiklerini söyledi.

AİLELER GOLFÜ SEVİYOR

Önceki yıllarda bu spora gönül vermiş gençleri seçmelere yönlendirmek için ailelerden ricada bulunduklarını ifade eden Salmanlı, ''Bugün ise anne-babalar çocuklarının ellerinden tutup bize getiriyorlar'' dedi. Federasyon başkanı Ahmet Ağaoğlu ise 2010 yılının milli takımını oluşturmak adına çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, şöyle konuştu:

GELECEĞİN YILDIZLARI ÇIKIYOR

''Diğer birçok sporda olduğu gibi golfte de sporcunun erken yaşta keşfedilmesi büyük önem taşıyor. Bu nedenle en fazla üzerinde durduğumuz yaş gurubu 9-10. Geniş katılımla yapılan seçmelerden geleceğin şampiyonlarının çıkacağına inanıyorum.'' Türkiye'nin gelecekteki şampiyonlarını bulmak için ilk kez bu kadar geniş katılımlı bir seçme yapan federasyon, bu organizasyonları gelecek dönemde Anadolu'ya yaygınlaştırmayı hedefliyor.

17.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SIRADA RONALDO VAR

  Gençlerin yeni gözdesi golf

  Colin Kazım'a ev aranıyor

  Trabzon'da kaleci adayı Cordoba

  Johansson Türkiye'yi kötüledi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004