Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

APPİAH'A 5 MİLYON STERLİN

İngiltere'nin West Ham United Kulübünün Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın transferi için 5 milyon sterlini gözden çıkardığı bildirildi. Ada basınında yer alan haberlerde Appiah'ın İngiltere'de oynamak istediği ve geçen yaz Arsenal'e transferinin söz konusu olduğu kaydedildi.


Feldkamp: Transferleri ben istedim

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, "Şimdiye kadar yapılan transferler benim onayımla oldu. Carrusca konusunda hayal kırıklığına uğradım. Benim için en

OFTAŞ 24 milyon dolara satılık

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u almak isteyen Çorumspor'un verdiği 19


  All Star Lewis Orlando Magic'de

NBA takımlarından Orlando Magic, All Star forvet Rashard Lewis'i kadrosuna dahil etti.


  Kırkpınar Ağasına sevgi gösterileri

Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde Kırkpınar ağası olan Bucaklı işadamı Mehmet Cadıl Burdur'un ardından Bucak'ta da yüzlerce davul ve zurnayla karşılandı.


  Bayrampaşa basketbola doydu

Bayrampaşa Belediyesi ve Tunaspor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği 15. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası sonuçlandı. Potada; büyükler kategorisinde “Zülfo ve arkadaşları”, küçükler kategorisinde “Gül Etiket” birinciliği elde etti.


  TAU, Serkan'ı bırakmıyor

İspanya'nın TAU Ceramica Vitoria Kulübü'nün başkanı Jose Antonio Querejeta'nın, takımla halen kontratları olan Türk basketbolculardan Kaya Peker'in gitmesine izin verirken, Serkan Erdoğan'ı bırakmadığı öğrenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004