Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bankacılardan risk uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) Beklenti Anketi’ne katılan bankaların üst düzey yöneticileri, seçim harcamaları sebebiyle bütçe açığı ve risklerin artması uyarısında bulundular.


Kuraklık kaliteyi düşürecek

Ülke genelinde hububat hasadının büyük bölümünün tamamlandığı, kuraklık dolayısıyla üretim ve kalitenin düşük olması sebebiyle fiyatların yükselişe ge

“Nükleer enerji zorunluluk haline geldi”

Ankara Ticaret Odasının (ATO) hazırladığı ‘’Nükleer Enerjide Acil Durum’’ konulu raporda, Türkiye için nükleer santralın tercih değil, zorunluluk hali


  Türk Telekom’dan yeni tarife

Türk Telekom’un yeni tarifesi yürürlüğe giriyor. Danıştay 13. Dairesinin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sebebiyle yürürlüğe giren tarifeye göre, StandartHATT’ta şehir içi ücretlerinde yüzde 16, HesaplıHATT’ta ise yüzde 10 indirime gidildi.


  Üsküdar’daki arazi Güneri İnşaat’ın

Karayolları Genel Müdürlüğünün Anadolu yakasında bulunan 95 bin 939 metrekarelik arazi ihalesinde en yüksek teklif, Güneri İnşaat’tan geldi.


  Geçici işçiler 3 ay içinde yerleştirilecek

Geçici işçilerin kadroya geçirilmesi projesinde ikinci aşama tamamlandı. Sözleşmeli olacak personelin tavan ücretleri ise devlet memurlarının Temmuz zammına paralel yüzde 3 ile 4 oranında zamlanıyor.


  İmarzedelere 60 gün içinde ödeme

İmar Bankası’ndan bono satın almış olan yaklaşık 22 bin İmarzedeye yapılacak ödeme için gereken Bakanlar Kurulu Kararı çıktı.


  Boydak 6 şirketi ile ISO 500 listesinde

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde, Boydak Holding 6 firması ile yer aldı.


  BONET’ten yeni et ürünleri

Bonet, ürün yelpazesine eklediği; Bonet Dana Burger, Bonet Adana Köfte, Bonet Kuzu Çöp Şiş ve Bonet Kuzu Beyti’yi tüketicilerin beğenisine sundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004