Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Önder: Kaptan Roberto Carlos da olabilir

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, kaptanlığın kendisi için zor bir görev olmayacağını, verilmesi halinde bu göreve hazır olduğunu söyledi.

Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Önder, Avusturya kampında Schwadorf ile yapılan hazırlık maçında sahaya kaptan olarak çıkması hatırlatılarak yöneltilen, ''Kaptanlık verilirse nasıl bir kaptan olursun'' sorusuna, ''Fenerbahçe gibi büyük bir camiada kaptan olmak büyük mutluluk verici bir şey. Aramızda en eski Semih. Sakatlandıktan sonra hocam bana görev verdi. Şimdi Alex geldi. Daha sonra Lugano gelecek. O da geldikten sonra oturup hep beraber karar vereceğiz'' diye cevap verdi.

BEN KAPTANLIĞA HAZIRIM

Önder bu göreve hazır olup olmadığı sorusunu ise ''Tabii ki kaptanlık zor bir şey değil. Biraz fark ediyor, büyük bir sorumluluk. Ben hazırım. Alex de olabilir, ben de olabilirim'' şeklinde konuştu. Takım kaptanının Türk veya yabancı olmasının nasıl bir fark yaratacağı sorusu üzerine de Önder, ''Bence yerli veya yabancı olması fark etmez. Hep birlikte oturup takım olarak hocamızla beraber 3 tane kaptan seçeceğiz. Lugano geldikten sonra seçeceğiz'' dedi. Önder, bir soru üzerine de kaptanlık görevinin Roberto Carlos'a verilmesi halinde takım içinde bir problem olmayacağını ifade etti. Önder, Roberto Carlos ile birlikte oynamanın mutluluk verici olduğunu belirterek, ''Carlos büyük bir oyuncu, onu herkes biliyor. Ondan takım olarak çok şeyler öğreneceğimize inanıyorum. Aramızda olduğu için çok mutluyuz'' diye konuştu.

27.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRASYA'DA RÜYA ÖDÜL

  Nihat: Beşiktaş'a dönmem

  Başkan Demirören sabahki idmanı izledi

  Hasan Kabze'ye teklif yağıyor

  İstanbul Belediye Caner'le anlaştı

  TELLO: Futbolu kalbimle oynarım

  Önder: Kaptan Roberto Carlos da olabilir

  Selçuk kendisine sert giren Edu ile tartıştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004