Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Santa Cruz serbest kaldı

Adı uzun süredir Galatasaray ile gündemde yer alan Bayern Münih'in Paraguaylı golcü futbolcusu Santa Cruz'un Alman takımdan gönderilmesi kesinlik kazandı.

Adı uzun süredir Galatasaray ile gündemde yer alan Bayern Münih'in Paraguaylı golcü futbolcusu Roque Santa Cruz'un Alman takımdan gönderilmesi kesinlik kazandı. Kadrosunda Luca Toni, Miroslav Klose ve Lukas Podolski gibi yıldız golcüleri barındıran Bayern Münih'in teknik direktörü Ottmar Hitzfeld'in Santa Cruz'u takımda düşünmediği, Paraguaylı yıldızın Münih ekibinde kalması halinde bile yedek bekleyeceği belirtildi.

İNGİLİZ KULÜPLER PEŞİNDE

Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Santa Cruz'un bu hafta sonuna kadar takımdan ayrılmasını beklediklerini söyledi. Premiere televizyonuna açıklamalarda bulunan Rummenigge, ''Porto ve bazı İngiliz kulüpleri Santa Cruz ile ilgileniyor. Bundan dolayı da takımda şu anda yer almıyor'' dedi. 25 yaşındaki golcü futbolcu, Copa America'da gösterdiği performansın ardından bir çok Avrupa takımının transfer listesine girmeyi başarmıştı. Galatasaray'ın da transfer etmek istediği öne sürülen Paraguaylı golcü için Blackburn Rovers, Manchester City ve Portekiz Ligi şampiyonu Porto'nun teklifte bulunduğu bildirildi.

FELDKAMP'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, mevcut kadrodan 3-4 oyuncunun daha gönderilebileceğini söyledi.Alman çalıştırıcı, transferlerle ilgili yorum yapmak istemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Şu an zaten 6 yabancı oyuncumuz var. Eğer alacaksak bu yerli bir futbolcu olmalı. İyi düşünmemiz gerekiyor. Yoktan varedemeyiz. Önümüzdeki dönemde 3-4 arkadaşla daha yolları ayırabiliriz. Şu an herhangi bir gelişme yok.''

28.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ALEX: PİKNİĞE GELMEDİK

  Yıldırım'dan Necati'ye teklif yok

  Fenerbahçe ilk maçına çıkıyor

  Santa Cruz serbest kaldı

  Trabzonspor'un Avrupa sınavı

  Alman voleybolcu Beşiktaş'a geldi

  Basketbolda fikstür çekimi 2 Ağustos'ta

  D.Bakır'lı Burhan 4 yıl G.Birliği'nde

  Fener'den FIFA'ya Appiah şikayeti

  Emre, Cihan ve Kabze'ye Bursa talip


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004