Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün Moldova’nın Sheriff Tiraspol takımı ile oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, tek gündemlerinin Sheriff maçı olduğunu, diğer konulara girip bu karşılaşmanın havasından uzaklaşmak istemediklerini söyledi.

Sezonun ilk resmi maçına çıkacaklarını kaydeden Sağlam, ‘’Sheriff takımı, Beşiktaş camiası, kulübü, takımı olarak sezon başında hedeflediğimiz Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için geçmemiz gereken iki takımdan biri. Çok ciddi bir şekilde hazırlandık ve rakibimizi önemsiyoruz’’ diye konuştu.

GENÇ VE KOŞAN BİR EKİP

Moldova ekibini 2 kez kendisinin 1 kez de antrenör Mutlu Topçu’nun izlediğini anlatan Sağlam, ‘’Sheriff ile ilgili gerekli bilgileri topladık. Çok koşan, çok mücadele edene genç bir ekiple karşılaşacağız’’ dedi. Sheriff’in 3. ön eleme turunda oynadığı rakibi Rangers’in zayıf bir ekip olduğunu ifade eden Sağlam, ‘’Sağlıklı karar verme imkanına sahip olamadık. Rangers çok zayıf bir ekip olduğu için Sheriff’i mukayese edebilme şansını bulamadık. Ama çok genç bir takım oluşturmuşlar. Dolayısıyla bireysel yeteneklerimizin ve oyun kalitemizin üst düzeye çıkması için en az onlar kadar mücadele etmeliyiz’’ diye konuştu.

FORMALARI GİYİN, STADA GELİN

Siyah-beyazlı taraftarlara çağrıda bulunan Ertuğrul Sağlam, maçın başından sonuna kadar taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

‘’Sezonun ilk maçı olması nedeniyle taraftarlarımızın formalarını giyip tribünlere gelmelerini bekliyoruz’’ diyen Sağlam, şöyle devam etti: ‘’Tüm taraftarlarımızın stadı doldurmalarını bekliyoruz. Hem rakibin, hem hakemin bu ortamdan etkilenmesi ve takımımızın da iyi havaya girmesini istiyoruz. Yaklaşık 35 gündür çalışıyoruz. Hem fiziksel, hem de zihinsel anlamda tam istediğimiz düzeyde olmasak da ilk başladığımızdan bugüne kadar çok üst düzeye geldik. Bir değişim yaşıyoruz. Değişimler sancılı oluyor. Tam anlamıyla istediğimiz düzeye gelmek için zamana ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımızdan bu düzeyde anlayış bekliyoruz. Geleceğe çok umutla bakıyoruz.’’

KARTAL, SHERİFF ÖNÜNDE AVANTAJ ARIYOR

Beşiktaş bu sezonun ilk resmi maçına, bugün Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın Sheriff Tiraspol takımı karşısında çıkacak. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında, gelecek hafta Moldova’da oynanacak rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyecek. Beşiktaş ile FC Sheriff Tiraspol arasında oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Peter Sippel yönetecek. Karşılaşmada Sippel’in yardımcılıklarını Peter Henes ve Walter Hofmann yapacak. Maçın 4. hakemi ise Michael Kempter.

Maç D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

01.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

  "Geçen sezon limitli oynadım"

  Necati neden gönderildi?

  Emre'nin de bileti kesildi

  Yattara ve Çağdaş’a para cezası

  30 golle kral olurum

  Ribery: İnancım bana güç veriyor

  Antonio Reyes Atletico Madrid’te

  Kevin Garnett'a karşılık 4 oyuncu

  Göksel Akıncı Kasımpaşa'da


 Son Dakika Haberleri