Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon’da 40. yıl kutlamaları başlıyor

Trabzonspor’un kuruluşunun 40. yıldönümü, bugün başlayacak ve 3 gün sürecek faaliyetlerle kutlanacak.

İlk olarak Ziyabey Sitesi önünde toplanacak olan Trabzonspor camiası, Atatürk Alanı’na kadar bir yürüyüş yapacak. Daha sonra Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde bir fotoğraf sergisi açılacak. Sergide Trabzonspor’un kuruluşundan bugüne kadar olan bölüm anlatılacak. Akşam ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri önündeki Yat Limanı’nda bir kutlama programı düzenlenecek.

Faaliyetlerin ikinci gününde ise sabah saatlerinde kulübün eski başkanları, kurucuları, kurullarının ve herkesin toplu halde katılacağı bir mezarlık ziyareti tertip edildi. Rıfat Dedeoğlu, Süha Akçay, Suat Oyman’ın mezarları sembolik olarak ziyaret edilecek. Akşam ise KTÜ Sahil Tesisleri’nde bir kutlama düzenlenecek.

4 Ağustos Cumartesi günü ise Hüseyin Avni Aker Stadı’nda taraftara açık şölen gerçekleştirilecek. Saat 17.30’da başlayacak stadyum şöleninde san’atçılar da sahne alacak. Trabzonspor’un efsane kadrosunun tamamı bu geceye katılacak ve kendi aralarında bir maç yapacaklar. Aynı akşam Trabzonspor, Gürcistan U 21 Milli Takımı ile bir maç yapacak.

Birçok sürprizin yer alacağı şölende 40. yıla özel olarak hazırlanan belgesel ve 40. Yıl marşı eşliğinde havai fişek ve ışık gösterisi de sunulacak. Şölenin biletleri ise sembolik olarak 2 YTL’den Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle, www.biletix.com.tr adresinden alınabilecek.

02.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İLK 11’İN 7’Sİ TAMAM

  Kezman: Türkiye’de gol atmak kolay sanmıştım

  Son iki sezon tam bir dram

  Trabzon’da 40. yıl kutlamaları başlıyor

  Diatta geliyor

  Carle: F. Bahçe’yi Carlos’la tanıdım

  Maldini'nin hedefi Ekim'de dönmek

  Yıldız Kızlar filede ABD'yi mağlup etti

  Avrupa'da kur'a heyecanı yarın


 Son Dakika Haberleri