Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KARTAL, LİGE DE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta tek hedef galibiyet. Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Moldova temsilcisi Sheriff’i deplasmanda 3-0 yenerek, 3. ön eleme turunda İsviçre’nin Zürih takımının rakibi olan siyah-beyazlılar, bu moralle lige de iyi bir başlangıç yapmak amacında.


İstanbul üçlüsü çok para harcadı

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), dün başlayan 2007-2008 Turkcell Süper Ligi için bir değerlendirmede bulundu.

Trabzon’da Ersen ve Ceyhun sevinci

Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında, sahasında Sivasspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da Ersen Martin ve Ceyhun’un sakatlıklarının ciddi boyutta o


  Cimbom, basına kapalı çalışıyor

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.


  Canaydın: Nice 50 yıllara

Kulüpler Birliği Vakfı ve Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunun dostluk barış ve sportmenlik ruhu içerisinde geçmesi dileğinde bulundu.


  Galatasaray'a Fransız hakem

Galatasaray’ın, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Hırvatistan’ın Slaven Koprivnica takımıyla 16 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı ilk maçı Fransız hakem Stephane Lannoy yönetecek.


  Anderlechtli futbolcular taraftardan çekinmiyor

Fenerbahçe’nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi Anderlecht’in Arjantinli oyuncusu Nicolas Pareja, ‘’Boca Juniors’un taraftarı, Fenerbahçe’nin taraftarından 10 kat daha fanatik’’ dedi.


  Rize, puan peşinde

Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’un futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, lige puanla başlamak istediklerini söyledi.


  Sporx.com, Bundesliga'yı canlı yayınlayacak

Sporx.com adlı internet sitesi, Almanya Futbol Ligi Bundesliga’yı internetten canlı yayınlayacak.


  Liglerin isim değişikliği Resmî Gazete’de

Türkiye profesyonel futbol liglerinde 2007-2008 sezonundan itibaren uygulanmaya konulacak olan isim değişiklikleri, Resmi Gazete’de şöyle yer aldı:



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri