Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Geçen sezonu arıyor

2007-2008 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Zico yönetimindeki Fenerbahçe geçen sezonun ilk 4 haftasına göre daha az puan topladı. Geçen sezon ilk 4 haftada 11 gol atıp, 3 gol yiyen sarı kanarya bu sezon 4 gol atıp, 4 gol yiyerek ‘0’ averaj yaptı..

Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, ligin ilk 4 haftasında ortaya koyduğu performansla taraftarına geçen sezonu arattı. Geçen sezon ligde ilk 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle 9 puan alıp, 4. haftayı lider olarak geride bırakan Zico yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon 4 haftayı, 2 galibiyet, 1'er mağlubiyet ve beraberlikle 7 puan alıp 6. sırada tamamladı.

4 MAÇTA SADECE 4 GOL ATABİLDİ

Sarı-lacivertlilerin, ilk 4 haftadaki performansıyla geçen sezona göre gol yollarındaki sıkıntısı da dikkat çekiyor. Geçen sezon 4 haftada 11 gol atıp kalesinde 3 gol gören Fenerbahçe, bu sezon 4 maçta 4 gol atıp, 4 gol yiyerek 0 averaj yaptı. Yeni sezona Beşiktaş karşısında Süper Kupa'yı kazanarak giren, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Belçika'nın Anderlecht takımına karşı iki maçta da kazanan Fenerbahçe'nin, ligdeki performansı taraftarında düş kırıklığı yaratıyor. Fenerbahçe'nin 2006-2007 sezonu ve bu sezon ilk 4 hafta maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

2006-2007 Sezonu: 1. hafta Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor: 6-0, 2. hafta Gençlerbirliği - Fenerbahçe: 0-2, 3. hafta Fenerbahçe - Çaykur Rizespor: 2-1, 4. hafta Sakaryaspor - Fenerbahçe: 2-1. 2007-2008 Sezonu:1. hafta İstanbul B.B. - Fenerbahçe: 2-0, 2. hafta Fenerbahçe - Gaziantepspor: 2-1, 3. hafta Fenerbahçe - Sivasspor: 1-0, 4. hafta G. OFTAŞ Spor - Fenerbahçe: 1-1.

04.09.2007


 

Terim: Hedef 2 maçta 6 puan

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Malta ile yapacakları maçta sürprize ve sıkıntıya yer vermeyecek bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Terim, Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, grup elemelerinde 6 tane maçlarının kaldığını belirterek, ''Artık bundan sonra bir devre daha yok. Bu son devre kaybın hiç olmaması veya minimize edilmesi gereken bir dönem. Burada tek bay kulanmış takım biziz. Bundan sonra bütün rakipler bay kullanacak. 6'da bir avantaja sahibiz'' dedi. Fatih Terim, bir sonraki rakip Macaristan'ın da teknik direktör ve takım değişikliğiyle iyi durumda olduğunu belirtti.

AYHAN KONUSU ÖNEMLİ DEĞİL

Fatih Terim, milli takım aday kadrosu açıklandığı gün bir röportajı yayınlanan Galatasaraylı Ayhan Akman ile ilgili bir soru üzerine, ''Teknik adamlar daima hataları affeden taraftır'' dedi. Ayhan'ın açıklamaları üzerinde fazla durmadığını kaydeden Terim, ''Ayhan'ın açıklamalarını milli takımda çok fazla oynama isteğine veriyorum. Ayrıca çok da üzerinde durmuyoruz, herkes hata yapıyor. Güzel olan şey de teknik heyetin ne kadar adil ve ne kadar adaletli olduğudur. Kadroyu açıkladığımız zaman bu röportajdan haberimiz yoktu. Olsaydı da fark etmezdi. '' şeklinde konuştu.

SERDAR ÖZKAN'I BİLİYORUZ

Fatih Terim, kadroya aldığı Serkan Özkan ve Hakan Balta ile ilgili de şunları söyledi: ''Serdar Özkan, Riva'daki bu tesislere hiç yabancı değil. Milli takımın en ufağından başlamış, son geldiği nokta Ümit Milli Takım'dır. Sezon başından beri de iyi oynuyor. İyi oynayan bir oyuncuyu, yaşı ne olursa olsun alıyoruz. Serdar da bizim uzun yıllar kazanacağımız yetenekte bir oyuncu. O yüzden kadroya aldık. Hakan Balta ise uzun zaman önce A2 milli takımına çağırmıştım, ondan sonra çağırmadım. O fizikte ve teknikte oyuncuyu kazanmak istiyoruz, ama önemli görev kendisine düşüyor.''

2 YIL SONRA EVİMİZDEYİZ

Fatih Terim, milli takımın cezasının bitmesini ardından Macaristan maçıyla birlikte yaklaşık 2 yıl sonra Türkiye'de oynayacak olmalarının, kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti. Terim, artık dışarda oynamaya çok alıştıklarını vurgulayarak, ''Kendi sahasında resmi maç oynamamanın dezavantajını hiç dile getirmedik. Ben valiz yaparken, yine normal 2 maç dışardaymış gibi yapmışım, alışkanlık olmuş. Tabii seyircimizin önünde olmak, kendi ülkende olmak bir avantaj. Seyircimiz inanıyorum ki bizle beraber olacaktır. Onlara ihtiyacımız var'' dedi.

04.09.2007


 

Hakan rekora doymuyor

Çaykur Rizespor maçında 2 gol atarak ligde Metin Oktay'a ait olan Galatasaray forması altında en çok gol atan futbolcu ünvanını ele geçiren Hasan Şükür, Vestel Manisaspor'a attığı golle de 241 gole ulaşarak lig tarihinin en golcü futbolcusu ünvanına sahip oldu. Lig tarihinin en golcü futbolcu ünvanına 240 golü bulunan Tanju Çolak sahipti.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan Şükür, geçen sezon yakalayamadığı gol rekorlarına, bu sezon ligin başında ulaşmayı başardı. Türk futbol tarihine damgasını vurarak, geçtiğimiz sezondan itibaren gözünü Metin Oktay ve Tanju Çolak'ın gol rekorlarına diken deneyimli futbolcu, ligde henüz 4. haftanın sonunda iki rekoru da kırmayı başardı.

Ligin ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor maçının son bölümünde 2 gol birden atan Hakan Şükür, sarıkırmızılı forma altında 219 gole ulaşarak, Metin Oktay'ın 217 golle paylaştığı ''Galatasaray forması altında en çok gol atan futbolcu'' rekorunu kırmıştı. Hakan Şükür, Vestel Manisaspor ile oyananan karşılaşmada attığı golle de Türkiye Ligleri'nde toplam 241 gole ulaşarak, Tanju Çolak'a ait olan ''En çok gol atan'' futbolcu rekorunu da kırdı.

Sezon Takımı Maç Gol

1988-89 Sakaryaspor 11 5

1989-90 Sakaryaspor 27 5

1990-91 Bursaspor 27 4

1991-92 Bursaspor 27 7

1992-93 Galatasaray 30 19

1993-94 Galatasaray 27 16

1994-95 Galatasaray 33 19

1995-96 Galatasaray 25 16

1996-97 Galatasaray 32 38

1997-98 Galatasaray 34 32

1998-99 Galatasaray 33 19

1999-00 Galatasaray 32 14

2003-04 Galatasaray 29 12

2004-05 Galatasaray 33 18

2005-06 Galatasaray 31 10

2006-07 Galatasaray 26 4

2007-08 Galatasaray 4 3

04.09.2007


 

Nonda: G.Saray doğru bir karar

Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, Monaco'dan ayrılıp Roma'ya geçtiği zaman kendisini futbol olarak gösterme şansının olmadığını belirterek, ''Kendimi dönüm noktasında görüyorum, Nonda'nın nasıl bir oyuncu olduğunu göstermek zorundayım'' dedi.

Kongolu futbolcu, geçen yıl İngiltere'de güzel bir sezon geçirdiğini düşündüğünü belirterek, ''Fakat sakatlık dönemimde kendimi futbol açısından dilsizmişim gibi hissettim. Yapmam gerekenleri yapamadım. Geçirmiş olduğum bu dönemden sonra kariyerimin olgunluk döneminde artık yapmam gereken her şeyi yapmak, sahada Nonda'nın nasıl bir oyuncu olduğunu göstermek zorundayım'' şeklinde konuştu. Nonda, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve kariyeri için çok doğru bir karar verdiğini dile getirdi.

04.09.2007


 

Kocaman: Hasan Şaş'ı istemedik

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Hasan Şaş ile ilgili çıkan haberler doğru değil. Otel lobisindeki bir ziyareti böyle yorumlamak çok yanlış'' dedi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman bir soru üzerine Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş ile transfer görüşmesi yaptıklarını kaydederek, ''Kendisiyle görüştük. Necati bence dünya çapında yıldızlardan biri. Ama Hasan Şaş ile ilgili çıkan haberler doğru değil. Otel lobisindeki bir ziyareti böyle yorumlamak çok yanlış'' dedi. Kocaman, ligde çok basit goller yediklerini de söyledi.

04.09.2007


 

Necati Ankaraspor'da

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş ile sol kanat oyuncusu Orhan Ak, Ankaraspor'la anlaştı.

Galatasaray Kulübü Necati'yi Ankaraspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak verirken, Başkent temsilcisi Orhan Ak'ın transferini de bitirdi. Golcü futbolcu Necati Ateş ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşan Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan diğer bir oyuncu Orhan Ak'ı da renklerine bağladı. Sezon başında Vederson'u Fenerbahçe'ye satan ve savunmanın solunda sıkıntı yaşayan Ankaraspor, Orhan Ak'ı kadrolarına dahil etti.

04.09.2007


 

Beşiktaş amigosu öldürüldü

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" nın önde gelen isimlerinden Ferdi Arslan (27), İstanbul'da daha önceden tartıştığı kişiler tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Arslan'ın yanında bulunan arkadaşı Turgay Kösedağ da kolundan yaralandı. Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde önceki akşam meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Beşiktaş Çarşı Grubu'nun önde gelenlerinden olduğu öğrenilen Ferdi Arslan, Beşiktaş Çarşı Grubu'ndan olduğu öğrenilen 40 yaşlarındaki Alpay Ketenci'yle geçtiğimiz günlerde bir restaurantta tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, çevredekilerin araya girmesiyle kavga büyümeden durduruldu.

Bu arada Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'na ait iki arkadaş grup arasındaki bu ölümlü kavganın bir rant kavgası olduğu iddia edildi. Bilindiği gibi Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında BJK İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Konyaspor maçının hemen öncesinde kulüpte göreve getirilen Sinan Engin hakkında tribünlerde bu atamaya tepki gösteren pankartlar açılmıştı. Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, ''Çarşı Sinan Engin'e karşı'', ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' ve ''Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun'' yazılı pankartlar açılmıştı.

Büyük tartışmaya neden olan bu tepkinin ardından Çarşı Grubu'nun lideri olduğu bilinen ve bir spor gazetesinde köşe yazan Alen Markaryan, pankartı açan ve buna tepki gösteren arkadaşlarıyla birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Sinan Engin ile bir araya gelmişlerdi. Alen, orada yaptığı açıklamada bir iletişimsizlik olduğunu belirtmiş ve böyle bir şeyin bir daha olmayacağını dile getirmişti.

Bu görüşmeler sonunda olayın kapandığı tahmin edilirken içten içe tartışmaların sürdüğü ve Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesinde yeniden alevlendiği iddia edildi. Bu iki grup arasındaki kavganın bir ölüm bir de yaralanma ile zirveye çıkmasına rağmen, gruba yakın çevreler, olayların daha da büyüyeceğini iddia ettiler. Sarı Murat olarak bilinen ve yaşanan sonolayların da içinde olan Murat Akdoğan'ın olayları ateşlediği iç hesaplaşmanın devam edeceği iddia ediliyor.

04.09.2007


 

Elmalı güreşleri kavgalı bitti

Türkiye'nin en eski spor organizasyonlarından 655. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nde final karşılaşmaları gergin geçti.

Elmalı'daki Hamdi Altıntepe Spor Tesisleri'nde yapılan ve 806 güreşçinin katıldığı güreşlerde 52 güreşçi de başpehlivanlık için mücadele etti. Sonuçlara itiraz eden güreşçiler hakemlerle tartışırken, bazı izleyiciler de tribünlerde birbirleriyle kavga etti. Final altın puan karşılaşması ile sonuçlandı. Güreşler sonucunda Sermet Bulut birinci olurken, Recep Kara ikinci, Şaban YıImaz ve Gökan Arıcı üçüncülüğü paylaştı.

04.09.2007


 

Nihat: Sakatlığım tamamen geçti

İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, geçirdiği uzun sakatlık döneminin ardından futbola tekrar dönmenin kendisi için çok sevindirici olduğunu belirtti.

Nihat, geçirdiği son ameliyattan sonra dizindeki sorunun ortadan kalktığını ve çok iyi durumda olduğunu kaydederek, ''Öncelikle uzun bir sakatlıktan sonra futbola dönmek çok sevindirici. Milli Takım'a dönmek daha da sevindirici. Bana olan bu güveni nedeniyle hocama teşekkür ediyorum. Villarreal'de beş senelik bir kontrat yapmıştım, bir senesi gitti denilebilir. Ama daha önümde dört uzun sezon var'' dedi.

04.09.2007


 

Vestel'e sponsorluktan ‘çekilme’ baskısı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını gerekçe göstererek Galatasaray maçından sonra sponsorluktan çekilen Vestel Şirketler Grubu'na, Manisa halkından geri dön çağrısı geldi.

Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun bu kararı gözden geçirmesini isteyen Arınç, sponsorluktan vazgeçmemesi gerektiğini ve Manisa'nın bunu beklediğini söyledi. "Vestel, Manisaspor'dan ne kadar yararlandıysa Manisapor da Vestel'den o kadar yararlanmalıdır" diyen Arınç, Vestel'i dünya markası yapanların bunda Manisapor'un katkısını unutmaması gerektiğinin altını çizdi.

Pazar akşamı GalatasarayVestel Mansiapor maçını da seyreden Arınç, Galatasaray lehine verilen penaltının haksız olduğunu savundu. Vestel Manisaspor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu'nun, maç sonrasında sponsorluğu bıraktıklarını açıklamasından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Arınç, Manisalılar olarak Zorlu'nun takıma desteklerini devam ettirmesini istedi.

04.09.2007


 

Potada Almanya önündeyiz

35. Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda (C) Grubu'nda Türkiye'nin bugünkü rakibi Almanya, (A) millilere ''ters'' geliyor.

(A) Milli Basketbol Takımı, Batı ve Doğunun birleşmesinden sonra Almanya ile yaptığı 18 maçın 14'ünü yitirirken, 4 maçtan da salondan galibiyetle ayrıldı. İki Almanya'nın birleşmesinin ardından ilk kez rakibiyle deplasmanda 11 Haziran 1992'de Super Cup maçında karşılaşan Türkiye, rakibine 17 sayı farkla yenildi. Bu maçtan sonra 1999'a dek yaptığı 5 maçı da yitiren Türkiye, ilk galibiyetini Fransa'daki 31. Avrupa Şampiyonası finallerinde elde etti. Fransa'da Almanya ile 2 kez karşılaşan (A) milliler, 2. maçında rakibini yenmeyi başardı, ancak 7.'lik maçında yenilerek 8. oldu.

04.09.2007


 

Cepten yediler

Turkcell Süper Lig'de 4. hafta maçları tamamlanırken, Galatasaray 10 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. Vestel Manisaspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen sarı-kırmızılılar, bir kez yenik düştüğü karşılaşmada 2-1 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve Vestel Manisaspor deplasmanından 1 puanla ayrıldı. Galatasaray bu sezon ilk kez kalesinde gol gördü.

Bu karşılaşmada ligdeki 241. golünü atan Hakan Şükür, 1982 ile 1993 yılları arasında Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla toplam 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru kırdı.

Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak ligdeki ilk firesini veren Beşiktaş, bu kayba rağmen haftayı ikinci sırada tamamladı. Trabzonspor ise 4. haftada Bursaspor'a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor'u 5-1'lik skorla geçen bordo-mavililer, yeşil-beyazlılarla golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Sezona ligin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye'ye yenilerek kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ligin bir başka yeni takımı Gençlerbirliği Oftaş Spor karşısında da bekleneni veremedi ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Başkent derbisinde ise Ankaragücü ile Gençlerbirliği 2-2'lik beraberlikle haftayı 1'er puanla kapattılar. Toplam 26 golün atıldığı ligin 4. haftasında, 3 maçı ev sahibi takımları kazanırken, 6 mücadele de berabere sonuçlandı.

TOPLU SONUÇLAR

Ankaragücü-Gençlerbirliği:................2-2

Çaykur Rize-İstanbul B.B.:................3-1

Beşiktaş-Kayserispor:.......................0-0

Vestel Manisa-Galatasaray:...............2-2

Bursaspor-Trabzonspor:....................1-1

G.Birliği OFTAŞ -Fenerbahçe:............1-1

Sivasspor-Gaziantepspor:.................2-0

Konyaspor-Denizlispor:.....................2-2

Kasımpaşa-Ankaraspor:....................3-1

4. HAFTANIN MAÇLARI

A Milli Takımı'nın Malta ve Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları nedeniyle Süper Lig'de bu hafta maç yapılmayacak. Lig'de 5. haftanın programı şöyle: İstanbuL B. B.-Bursa, Sivas-G.Birliği Oftaş, Fenerbahçe-Çaykur Rize, Gaziantep-Kayseri, Trabzon-Ankaragücü, G.Birliği-Vestel Manisa, Galatasaray-Konya, Denizli-Kasımpaşa, Ankara-Beşiktaş.

Seyhan ŞENTÜRK

04.09.2007


 

Servet'le olmuyor

Teknik direktör Karl Hainz Feldkamp G.Saray takımının sahaya çıkabilecek en ideal tertibini Manisa karşısına sürdü. Futbol olarakdoyurucu bir G.Saray bekliyorduk. Ama G.Saray karşısında son derece dişli bir Maisaspor buldu. Rakibin sıkılığı G.Saray ı oyunun başında tedirgin etti. Bu nedenle G.Saray oyun kurmakta zorlandı. Manisa teknik direktörü G.Saray ın çilingir oyuncusu Lincoln ü, Borbiconi yle adam markajına alması , Cim bomun maçı istediği gibi götürmesine engel oldu. Ayrıca Manisa nın forvet oyuncusu Holosko'nun etkili oyunu G.Saray defansına sıkıntılı anlar yaşattı.

Ayrıca Şener ve Okan teknik direktör Giray Bulak la eski kimliklerine yeniden kavuşmuşlar. Giray Bulak ı bir konuda son derece hatalı buldum. Genç oyuncusu Yiğit i oyuna sokup 10 dakika sonra çıkarması bir teknik adamın yapacağı en büyük hatalardan biriydi. Maçı kaybetme pahasına bu hatayı yapmamalıydı. Böyle yaparak belkide o oyuncusunu kaybetti. Madem Yiğt bu maçın ağılığını kaldıracak seviyede değildi, neden onu riske etti?

Zorluk derecesi daha az olan başka bir maçta Yiğit i oynatabilirdi. G.Saray ın dafansı bu maça kadar hiç gol yememişti. Dolayısıyla Kalli gol yemeyen kalecisi Orkun la maça başlamalıydı. Bu da Kalli nin büyük yanlışıydı. Gol yememek kaleci için kıstassa, Orkun bu ölçü içinde oynamaya layık olan kaleciydi. Defansın ortasında oynayan Sevet tam bir saatli bomba. Bu hatalarla G.Saray da oynayacak bir oyuncugörüntüsü vermiyor. Iskaladığı topta Song a söylenmesi komikti. Zira Song böyle bir ıskayı beklemiyordu.

Ayrıca Servet kolay çalım yiyen yanlışlarını bir an önce düzeltmeli. Takım olarak G.Saray defansif yapısında bir takım değişiklikleri düşünmek zorunda. Kalabalık hücuma çıkışın ardından rakip kontratakları çok tehlikeli oluyor. Bu zaaf iyi takımlar karşısında daha iyi görünüyor.

[email protected]

Said OKUR

04.09.2007


 

Eskişehir geliyor

TFF 1. Ligde Mardin deplasmanından 4 golle dönen Malatyaspor taraftarlarını sevindirirken, Mardinspor'u da iyice çözülmez işin içine soktu. UEFA'da fırtınalar estiren Kayseri Erciyes, İstanbulspor'a gol oldu yağdı. Es Es, G. Antep B. Bld. deplasmanından 4 golle büyük bir keyifle evine döndü. Gakgoşlar yine mağlup. Kocaeli, Diyar'a acımadı. Giresun Bolu deplasmanında tek vuruşla galip geldi.

Mardinspor'un ve Malatyaspor'un içinde bulunduğu maddi kriz ve bu karşılaşmanın bir de seyircisiz oynanması maçın kalitesini düşüreceğini sansak da ikinci yarıda gelen gollerle Malatyaspor evine şen döndü. Mardinspor ise iyice çözülmez sorunlarla baş başa kaldı. Elazığspor sahasının bakımda olması itibariyle Kartalspor deplasmanından da eli boş dönerek ileriki haftalar için sıkıntı yaşamaya devam etti. Bu sezon iyi bir ekip kurarak şampiyonluğa oynayan Es Es'ler Antep deplasmanında gol olup yağdılar.

Kocaeli belki de haftanın en rahat galibiyetini Diyarbakır karşısında aldı. 2-0' lık gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan Körfez ekibi haftaya İstanbulspor deplasmanında olacak. Giresunspor Boluspor deplasmanından 3 puanla döndü. Tek vuruşla galip gelerek bu ligde kalıcılığını ispatlamış oldular. İki İzmir ekibi Karşıyaka ve Altay'ın mücadelesinde ise Karşıyaka galip geldi.

Said YALÇIN

04.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri