Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’de yine provokasyon

Gazze Şeridi’nden bir İsrail askerî karargâhına fırlatılan roketin 70’ten fazla askerin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. İsrailli askerî kaynaklar ve hastane kaynakları, askerlerden 39’unun hafif yaralı olduğunu, diğerlerinin ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti.


Ramon: Gazze'ye enerji aktarımı durdurulabilir

İbrani takvimini uygulayan İsrail’de yeni yılın başlamasına bir gün kala Gazze Şeridi’nden yönelen roket saldırısında bir askeri eğitim kampının vurul

Netanyahu’dan operasyon çağrısı

İsrail’de muhalefetteki Likud Partisi’nin lideri Binyamin Netanyahu, Hamas’ın kontrolündeki Gazze’ye geniş kapsamlı kara operasyonu düzenlenmesi çağrı


  ABD de Irak’tan çekiliyor

ABD’nin Irak’taki komutanı Orgeneral David Petraeus, gelecek yaza kadar Irak’tan yaklaşık 30 bin Amerikan askerinin çekilmesini tahmin ettiğini söyledi.


  Rumsfeld rahat uyuyormuş!

ABD Başkanı George W. Bush’un Cumhuriyetçi Partisi’nin geçen Kasım ayında, Irak’taki durum yüzünden kongre seçimlerini Demokrat Parti’ye karşı kaybetmesinin ardından ‘’günah keçisi’’ olarak görevinden alınan ABD’nin eski Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, görevinden ayrılmasından bu yana ilk kez verdiği röportajda, Irak Savaşı konusunda vicdanının rahat olduğunu ve geceleri rahat uyuduğunu söyledi.


  Irak’ın istikrarı Iraklıların sorunu

ABD’de başkanlık seçimlerinin Demokrat Partiden aday adayı olan Hillary Clinton, Irak’ın nasıl istikrara kavuşturulacağının, tamamen Iraklıların sorunu olduğunu, Amerikan ordusunun bu konuda yapacak bir şeyinin bulunmadığını söyledi.


  “Navaz Şerif, kendi isteğiyle sürgüne döndü”

Pakistan, eski başbakan Navaz Şerif’in ülkeye girişine hiç bir engel çıkarılmadığını ancak tutuklanarak yargılanmak istemediği için sürgüne geri dönmeyi kendisinin seçtiğini, sınır dışı edilmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.


  Irak’ta, 9 ABD askeri daha öldü

Irak’ta 9 Amerikan askerinin daha öldüğü bildirildi. Amerikan ordusundan yapılan açıklamada, Bağdat’ta meydana gelen araç kazasında 7 askerin öldüğü belirtildi.


  11 Eylül’ün yıldönümünde Bin Ladin kaseti yayımlandı

El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin’in yeni kaseti, 11 Eylül saldırılarının altıncı yıl dönümünde yayımlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri