Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İş dünyasından risk uyarısı

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Yaşar Erturhan, düşük döviz kuru ve yüksek faizin Türkiye ekonomisini tehdit eden en önemli problem durumuna geldiğini vurguladı. Yaşar Erturhan ayrıca, Türk iş aleminin risk algılamasında her zamankinden daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.


Hükümet esnafın önünü açsın

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘’Hükümet’ten, esnaf ve sanatkarın önünü açmasını ve haksız reka

İTO: “Tek asgarî ücret sağlıklı değil”

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) ‘’Bölgesel Asgari Ücret Yaklaşımı’’ araştırmasında, asgari ücrette esnek modelli bir uygulamaya geçilmesi gerektiği,


  Deniz soğuyacak, balık ucuzlayacak

Şu anda bolluk yaşanan istavrit ve sardalye dışındaki balık türlerinin, deniz suyu sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle ucuzlayacağı bildirildi.


  İslâm ülkeleriyle ticaret 34 milyar dolar

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, İslam ülkeleriyle 2003’te 15 milyar dolar olan ticaret hacminin 2006 yılında 34 milyar dolara ulaştığını söyledi.


  Acer’dan Aspire 5920G

Acer’ın beklenen Aspire 5920G modeli stoklara girdi.


  Indesit ve Mavi, ‘Mavi küre’ için bir arada

Indesit ve Mavi Jeans, küresel sorumluluk çerçevesinde ortak bir adım atarak, su ve enerji tasarrufunu desteklemek amacıyla küresel ısınmaya karşı “Mavi Küre Kampanyası”nda bir araya geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri