Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Çakıltaşlarında hoşgörü”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kültür A.Ş.’nin organize ettiği “2007 Mevlâna Yılı Etkinlikleri” devam ediyor. Etkinlikler kapsamda Taksim Metro Sergi Salonu’nda “Çakıl Taşlarında Hoşgörü” adlı sergi düzenleniyor. İstanbullular sergiyi 30 Ekim’e kadar gezilebilecek.

“2007 Mevlâna Yılı Etkinlikleri” çerçevesinde gerçekleştirilen, sanatçı İsmail Fehim İbrahimhakkıoğlu’nun imzasıyla ortaya konulan 22 parçalık, değişik ebatlardaki koleksiyon, “Çakıl Taşlarında Hoşgörü” adı ile 20 Ekim’de sanatseverler ile buluştu.

Çakıl taşlarını kullanarak taşların tabi renkleri ile tuvalde ışık-gölge, derinlik oluşturan sanatçı, yaptığı çalışmalarıyla dünyada ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. İsmail Fehim İbrahimhakkıoğlu değişik ülke liderlerinin portrelerini çalışmış ve dünyanın farklı köşelerinde koleksiyoner sahibi olmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İBB Kültür A.Ş. tarafından organize edilen “2007 Mevlâna Yılı Etkinlikleri” 05 Kasım 2007 tarihinde düzenlenecek olan “Uluslararası Neyzenler Buluşması” ile devam edecek.

21.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  10 il daha kültür merkezine kavuşuyor

  “Çakıltaşlarında hoşgörü”

  “2010’a Doğru İstanbul”

  Şehre film gelecek

  Dünya tiyatrocuları Bursa’da buluştu


 Son Dakika Haberleri