Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FLORYA'YA NEŞE GELDİ

Denizlispor'u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig'de yeniden liderliğe yükselen Galatasaray'da, gözler hafta içinde oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Denizlispor ile oynayacakları kupa maçının hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yaptıkları antrenmanla ara vermeden başladılar.

Antrenman 1,5 saat sürerken, çalışmaya sakatlıkları bulunan Lincoln ve Linderoth katılmadı, Hakan Şükür takımdan ayrı çalıştı. Ayhan ve Okan ise koşu yaptı.

NONDA YORULMAK BİLMİYOR

Futbolcular idmanda şut çalışması sonrasında çift kale maç oynadılar. Denizlispor maçının yıldızı Nonda'nın diğer futbolcuların aksine çift kale maçta yer aldığı gözlendi. Feldkamp, antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa süreli bir toplantı yaparken, Alman teknik adamın özellikle Barış ve Bouzid ile saha ortasında uzun süreli görüşme yapması dikkat çekti.

29 EKİM FOTOĞRAFI

Galatasaray'da futbolcular ve teknik heyet, antrenman öncesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı ile fotoğraf çektirdiler. Sarı-kırmızılılar, bayrağın etrafında toplanarak, bayram nedeniyle basın mensuplarına poz verdiler.

FUTBOLCULAR NEŞELİ

Futbolcuların antrenmanda bir hayli neşeli olmaları dikkat çekti. Ligde 1 hafta sonra yeniden liderliğe yükselen Galatasaraylı futbolcular birbirleriyle zaman zaman şakalaşırken, Kamerunlu futbolcu Song, bayram nedeniyle Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'den bahşiş aldı. Futbolculardan Ümit Karan da antrenmana getirdiği oğlu Ümitcan ile oynadı.

NONDA 5 GOLE ULAŞTI

Süper Ligde Gol Krallığı yarışmasında Trabzonsporlu Gökdeniz ve Gaziantepsporlu De Nigris 6'şar golle liderliklerini sürdürürken, bu futbolcuları 5’er golle Galatasaraylı Ümit Karan, Kayserisporlu Gökhan Ünal, Galatasaraylı Nonda ve Sivasspor’lu Muhammet Ali takip ediyor.

30.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FLORYA'YA NEŞE GELDİ

  Sivas'ın liderlik sevinci kısa sürdü

  Engin'in 11 sayısı yetmedi

  Potada F.Bahçe-Beşiktaş oynuyor

  Kupada Vestel'in konuğu Trabzon

  Galatasaray emaneti geri aldı

  Nonda harika..


 Son Dakika Haberleri