Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

ZİCO: CİDDİ ÇALIŞIYORUZ

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu bize ilerde daha da katkıda bulunacak. Eksiklik olarak değil de 3 kulvarda mücadele ediyoruz, en üst düzeyde bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor, bu hedefler ve çok fazla maç oynayacak olmamız belki ilerde sıkıntıya neden olabilir'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, 4-2 kazandıkları Ankaraspor maçında ortaya koydukları futbol ve mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını, golü de erken bulduklarını belirten Zico, ''Fakat bazı bölümlerde de istemediğimiz şeyler oldu. Maçı kazandık düşüncesine kapıldığımız dakikalarda sıkıntı yaşadık. Oyuncu değişiklikleri de takıma olumlu yansıdı. 2-1'den sonra toparlandık, sahada istediğimizi yapmaya başladık ve goller de geldi. Genel olarak oyundan da sonuçtan da memnunum'' dedi.

ALEX KASITLI KART GÖRMEDİ

Zico, sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Alex'in sarı kart görmesinin Galatasaray maçına rastlamaması için bilinçli bir kart görme miydi? şeklindeki bir soruya da ''Tabii ki değil, ben buna katılmıyorum. Oyuncu bu tür bir düşünce içinde olmaz. Oyun içindeki bir pozisyonda hakem öyle değerlendirdi. Oyuncu sahaya çıktığı zaman sadece o anda oynadığı maçı düşünür. Sarı kart görmesi de öyle. Doğrudur Denizlispor maçında oynamayacak.'' diye cevap verdi.

3 KULVARDA DA İYİ OLMALIYIZ

Fenerbahça'nin ligde de iyi duruma gelmesinin nedeninin sorulması ve eksikliklerinin olup olmadığının sorulması üzerine de Zico şunları söyledi; ''Bu noktaya gelmemizdeki, bundan sonra da daha iyi olacak olmamızın nedenlerinden biri uzun süredir birlikte oynuyoruz, ciddi çalışıyoruz, oyuncularımız kendilerine iyi bakıyor. Kadromuz da geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Eksiklik olarak değil de 3 kulvarda mücadele ediyoruz, en üst düzeyde bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor, bu hedefler ve çok fazla maç oynayacak olmamız belki ilerde sıkıntıya neden olabilir.''

26.11.2007


 

Alex: Semih keyif veriyor

Ankaraspor'a attığı 3 golle ayakta alkışlanan Brezilyalı yıldız Alex, Semih'i överek ''Semih çok kaliteli ve iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif alıyorum'' dedi.

Süper Lig'de Ankaraspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe'de, attığı 3 golle yıldızlaşan isim olan Alex, kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Kazandığımız için çok mutluyum. 3 gol atmak da benim için ayrıca bir mutluluk oldu'' dedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yapacakları FC Inter karşılaşmasıyla ilgili olarak, Pazartesi'den itibaren tamamen bu karşılaşmayı düşüneceklerini vurgulayan Alex, ''Inter ile yapacağımız maçtan, gruptan çıkmayı garantilemiş olarak dönmek istiyoruz. Fenerbahçe, her zaman kazanmak için sahaya çıkar'' diye konuştu.

SEMİH SAKİN OLMALI

Ayrıca, takım arkadaşı Semih'in performansının sorulması üzerine de Alex, ''Semih çok kaliteli bir oyuncu. Bunu her zaman söylüyorum. Yalnızca topu aldığı zaman daha sakin olması gerektiğini ve antrenmanlarda yaptığını maçlarda sahaya yansıtması gerektiğini ben ona söylüyorum. O iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif alıyorum'' cevabını verdi.

İNTER MAÇI KIRAN KIRANA

Ankaraspor karşısında Fenerbahçe'nin 2. golüne imza atan Semih Şentürk, rakiplerinin iyi bir ekip olduğunu kaydederek, ''Ancak biz de lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Evimizde yaptığımız maçları kazanmak istiyorduk ve bunun için mücadele ettik. Rahat bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum'' derken, FC Inter maçı için ise, ''Biz onları kendi evimizde yendik, onlar da bizi kendi evlerinde yenmek isteyecekler. Kıran kırana bir maç olacak'' diye konuştu.

Alex Denizli'de yok

Bu sezon ligde toplamda 4. sarı kartını gören Alex, 14. haftadaki Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. Bu sezon lig maçlarında 4. haftada Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, 6. haftada Bursaspor ve 8. haftada Vestel Manisaspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, 13. hafta mücadelesinde Ankaraspor karşısında gördüğü kartla toplamda 4. sarı karta ulaştı.

26.11.2007


 

Beşiktaş'ta Marsilya hazırlığı başladı

Beşiktaş, çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda Olympic Marsilya ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana, tedavilerine devam edilen Diatta, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş ve Hollanda'da tedavisi süren Gökhan Zan katılmadı.

26.11.2007


 

Hidayet'ten Miami potasına 27 sayı

Orlando’nun Miami'yi 120-99 yenerek sezonun 12. galibiyetini aldığı maçta, Hidayet Türkoğlu 27 sayı ile sezonun en iyi performansını sergilerken, takımının da en skorer oyuncusu oldu.

Orlando'nun konuğu olan Miami Heat, mücadeleden 120-99 mağlup ayrıldı. Hidayet Türkoğlu'nun 27 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Rashard Lewis'in 19 sayısı, Magic koçu Stan Van Gundy'ye eski takımına karşı, galibiyeti getirdi. Dwight Howard’ın duble duble yaptığı maçta, Miami sezonun 10. yenilgisini aldı.

26.11.2007


 

Middlesbrough'un en kötü sezonu

Ada'da transferin son gözdesi olan Nicolas Anelka kendisine takip eden kulüplerden biri olan Manchester United'ı evine eli boş gönderdi.

Kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayan Bolton, Anelka'nın golüyle rakibini 1-0 yendi. Manchester bu mağlubiyetle zirve yarışında önemli bir yara aldı. Premier Lig'de oynanan diğer maçlarda da ilginç sonuçlar alındı. Everton Sunderland'i adeta gole boğdu. Maç 7-1 Everton'ın üstünlüğüyle sona erdi. Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesborugh ise kötü gidişe dur diyemiyor. Middlesbrough kendi sahasında Aston Villa'ya 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Newcastle United ise kendi evinde Liverpool'a 3-0 yenildi.

26.11.2007


 

Nihat: En iyi dönemi yaşıyorum

A Milli Futbol Takımı ve İspanya'nınVillarreal takımının yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, 28. yaşgününü kutladı.

Villarreal'de İspanyol basınına açıklama yapan Nihat, ''Hem Villarreal hem de Türk Milli Takımı'nda çok iyi bir dönemdeyiz''dedi. Geçen yıl 22 Kasım'da sakatlanmasından dolayı yaşgününü kutlayamadığını belirten Nihat, ''Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşıyorum. Öncelikli olarak sağlığım yerinde. Üstelik Villarreal'de iyi birdönemdeyiz ve Türkiye ile de Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandık. Önemli bir olay çünkü son yıllarda 2 önemli turnuvada yer alamamıştık'' değerlendirmesinde bulundu.

26.11.2007


 

Halil'den altın gol

Bundesliga'da 14. hafta mücadelesindeSchalke deplasmanda Hannover 96'yı 3-2 yenerken, Halil Altıntop 62'de takımının galibiyet golüne imza attı.

Konuk ekibin diğer sayıları 41 ve 50'de Kuranyi'den geldi. Karşılaşma 2-2 devam ederken Halil attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bu galibiyet ile Schalke puanını 22'ye yükseltip 6. sıraya yükselirken, Hannover 21 puan ile 8. sırada kaldı.

26.11.2007


 

G.Saray'a yenilen Beşiktaş'ta yüzler asık

Beko Basketol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown'a kendi seyircisi önünde 80-75 yenilen Beşiktaş Cola Turka'da moraller bozuk.

Genel Menajer Burak Bıyıktay, ''Biz kötü oynadık, Galatasaray ise bizden çok daha iyi oynadı. Onları tebrik ediyoruz. Seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz'' dedi.

26.11.2007


 

Anne-kız birbirine rakip oldu

Kayseri'de düzenlenen Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonasına 32 bölgeden 224 sporcu mücadele etti. Şampiyonada Antalya Bölgespor takımından Zehra Öktem (48) ile kızı Çiğdem Öktem de mücadele etti.

Olimpik bayanlar kategorisinde üçüncü olan Zehra Öktem ile kızı Çiğdem Öktem, ferdi yarışmalarda da birbirlerine rakip oldular.

26.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri