Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Dişe diş oynarız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Şampiyonlar Ligi'nde, ''Aslanların, kaplanların kapışması'' denilebilecek bir arenaya girdiklerini belirterek, ''Bundan sonra kim gelirse, kapışacağız'' dedi. Rakip seçmediğini söyleyen Zico, "Kim çıkarsa dişe diş oynarız" şeklinde iddialı konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, ''Aslanların, kaplanların kapışması'' denilebilecek bir arenaya girdiklerini belirterek, ''Bundan sonra kim gelirse, kapışacağız'' dedi. Zico, FB TV'de ''Zico ile Teknik Analiz'' programında soruları cevapladı. Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonraki turlar için rakip seçme durumunda olmadıklarını, hangi rakip gelirse gelsin, Fenerbahçe'nin dişe diş mücadele edeceğini kaydeden Zico, ''Adı geçen rakiplerin birçok tecrübesi oyuncusu var, ancak, Fenerbahçe'de de çok kaliteli ve tecrübeli oyuncu var'' diye konuştu. Zico, Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarındaki performanslarını da değerlendirirken, Inter maçı dışında iyi olduklarını söyledi. Inter karşısında, yapabileceklerinin daha azını yaptıklarını kaydeden Zico, ''Şampiyonlar Ligi maçlarında tek üzüldüğümüz şey, Inter maçında gol yediğimiz andan sonraki oyun. Bunun dışında iyiydik'' dedi. Eleme usulü yarışmaya da hazır olduklarını, bundan sonraki ilk maçları şubat ve mart 2008'de oynayacaklarını dile getiren Zico, şöyle konuştu:

BİZE SAYGI DUYUYORLAR

''Umarım bu önemli maçlar öncesi gereksiz sakatlıklar olmaz. Bu maçlara maksimum gücümüzle çıkamadığımızda sorunlar yaşanabilir. Umarım böyle bir şey olmaz. Hangi takımın geleceği konusuna gelince, biz şu anda rakip seçme durumunda değiliz. Gelen rakiple dişe diş oynarız. Inter gibi bir ekiple oynadık. Muhtemel rakiplerimiz arasında bulunan Chelsea, Milan, Real Madrid, Barcelona gibi takımların ellerinde çok tecrübeli, dünya çapında oyuncular var, ancak biz nasıl onlara saygı duyuyorsak, onlar da bize aynı saygıyı duyuyor. Bizim takımımızda da Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek futbolcular, Gana, Uruguay, Brezilya Milli Takımlarında oynayan futbolcular var. Rakiplerimizde dünya futbolunun önde gelen isimleri olarak sayabileceğimiz Kaka, Pirilo, Ronaldinho gibi oyuncular var. Bu oyuncular arasına Fenerbahçe'den de oyuncular sokabiliriz. Mesela Alex'i sokabiliriz. Alex'in dışında da Fenerbahçe'de bunların arasına girebilecek kapasitede oyuncular var.''

15.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Dişe diş oynarız

  7 Türk hakem FIFA kokartı taktı

  Trabzon, İstanbul Belediye önünde

  Carlos: Porto'yu istiyorum

  Canaydın sevinçten ağladı

  İspanyol basını Kerem'i övüyor

  G.Saray-Wien maçına Hollandalı hakem

  Beşiktaşlı futbolcular fuarda stres attı

  Zirve yarışında mücadele kızıştı


 Son Dakika Haberleri