Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Büyüme rakamları yetersiz

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yüzde 7.5’in altındaki büyümenin ekonomide başarısızlık olacağını söyledi. Hisarcıklıoğlu, “AB ülkelerinin fert başına düşen gelirin ortalamasını 2010 yılında yakalamak istiyorsak, biz her yıl yüzde 7.5 büyümeliyiz. Eğer yüzde 7.5’un altında büyüyorsak, bunda başarısızlık var demektir” dedi.


Piyasada yaprak kıpırdamıyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’e hitaben, ‘’Sayın Bakanım, şu anda piyasada yaprak kı

Şener: Bütçe açıkları kendisini hissettirecek

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ‘’Bütçe açıkları, başı kalkık bir şekilde 2008’de de kendisini hissettirecek’’ dedi.


  Dar gelirlinin bayramlığı pazar tezgâhından

Kurban Bayramı sebebiyle Konya’da kurulan pazarda çocuk kazakları 4 YTL, pantolonları 7,5 YTL’den başlarken, yetişkin erkek ayakkabıları 10-30, montlar 25-35, kazaklar ise 7,5-10 YTL arasında satılıyor.


  Eğitimci bayramı buruk karşılıyor

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, eğitim çalışanlarının Kurban Bayramı’nı buruk karşıladıklarını belirtti. Özcan, hükümetin bayramlarda eğitim çalışanlarına bir maaş tutarında ikramiye vermesini talep etti.


  İMO üyeleri toplandı

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel yemekte konuşan Şube Başkanı Adem Özdemir, inşaat mühendisliğinin meslek olarak her zaman için önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ülkenin dört bir tarafında, yapılan her işte bizlere ihtiyaç var” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri