Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

"Nöbetçi golcü" Semih gol krallığına gidiyor

Fenerbahçe'de "Nöbetçi Golcü" yakıştırmaları yapılan Semih, bu sezon oynadığı 12 maçta 9 gol atarak gol krallığı sıralamasında ikinci durumda bulunuyor. Kezman'ın sakatlığının ardından sürekli oynamaya başlayan Semih, takımının da en golcü futbolcusu. Semih, ilk 11'de oyuna başladığı 10 ta 8 gol kaydetti.

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan 16. hafta maçında attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Semih Şentürk, bu sezon Fenerbahçe'yi adeta sırtlıyor. Yıllardır yedek kaldığı için ''Nöbetçi golcü'' yakıştırmaları yapılan Semih, bu sezon Kezman'ın sakatlığının ardından sürekli oynamaya başladıktan sonra başarılı bir performans sergileyerek takımının en golcü futbolcusu oldu. Ligde bu sezon 10'u ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma giyen Semih, toplam 9 gol kaydederek, ''Gol Krallığı'' sıralamasında da 10 gollü Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in ardından ikinci sırada yer aldı.

10 MAÇTA 8 GOLE İMZA ATTI

Gösterdiği başarılı performansla (A) Milli Takım'a da çağrılan Semih, bu sezon Turkcell Süper Lig'de ilk 11'de oyuna başladığı 10 maçın 8'inde gol atmayı başardı. İlk 11'de oyuna başladığı maçlardan sadece Kasımpaşa ve Denizlispor karşılaşmalarında gol atamayan Semih, son 8 dakikasında görev aldığı Çaykur Rizespor ve son 4 dakikasında forma şansı bulduğu Vestel Manisaspor maçlarında da gol kaydedemedi.

DERBİLERDE BOŞU YOK

Semih, bu sezon Fenerbahçe'nin ligde oynadığı 2 derbi maçında da gol attı. Fenerbahçe'nin 11. haftada Beşiktaş ile oynadığı ve 2-1 kazandığı derbi maçta takımının 2. golünü kaydeden Semih, 15. haftadaki Galatasaray derbisinde de takımının ilk golüne imza atıp, 2 derbide birden gol atmayı başardı.

SEMİH'İN GOLLERİ

Fenerbahçe-Gaziantepspor 1

Bursaspor-Fenerbahçe 1

Fenerbahçe-Konyaspor 1

Fenerbahçe-Beşiktaş 1

Kayserispor-Fenerbahçe 1

Fenerbahçe-Ankaraspor 1

Fenerbahçe-Galatasaray 1

Gençlerbirliği-Fenerbahçe 2

18.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  "Nöbetçi golcü" Semih gol krallığına gidiyor

  Trabzon, Fener'i 9 yıldır yenemiyor

  Beşiktaş'ta ‘Sağlam’ farkı

  Kalli: Arda'yı kovayım mı?

  Ulusoy seçim kararı aldı

  Ligde 4 Ankara takımı da yenildi

  Gökhan Ünal 2 golle döndü

  Nihat, Getafe'yi 2 golle devirdi

  Meşale 3 Nisan'da Sultanahmet'te

  Beşiktaş potada Köln'ü ağırlıyor

  Adidas-Kutluay işbirliği

  Maldini'den sahalara veda

  İlk yarıyı kim lider bitirecek?


 Son Dakika Haberleri