Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet Yıldız: Teklif almadım

Attığı 2 golle Gençlerbirliği karşısında takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncu Mehmet Yıldız, transfer teklifleri ile ilgili soru üzerine, ''Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Öyle bir şey yok, teklif falan yok'' ifadesini kullandı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi. Gençlerbirliği'ni sahasında 2-0 mağlup ederek, ligde yeniden liderliğe yükselen ve iç sahadaki üst üste 9. galibiyetini elde eden Sivasspor'un kulüp başkanı Otyakmaz, yaptığı açıklamada, kendileri açısından çok önemli bu karşılaşmaya zirve mücadelesine devam etmek için çıktıklarını söyledi. Sivasspor'un sezonun ilk yarısındaki başarısının ikinci yarıda da devam edip etmeyeceği ile ilgili soru üzerine Otyakmaz, ''Amacımız bu başarıyı sürdürmek'' şeklinde konuştu.

TEKLİF BEKLİYORUZ

Golcü oyuncuları Mehmet Yıldız'a gelen transfer teklifleri ile ilgili bir soru üzerine Otyakmaz, sezonun ilk yarısını bitirdiklerini ifade ederek, şu cevabı verdi: ''Bugünden itibaren Mehmet Yıldız ile ilgili transfer tekliflerini değerlendireceğiz. Yönetim kurulumuzda tartışacağız. Eğer bizi memnun edecek bir teklifle karşılaşırsak Mehmet Yıldız'ı vermeyi düşünüyoruz.''

MEHMET YILDIZ NE DEDİ

Attığı 2 golle Gençlerbirliği karşısında takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise ''Kimin gol attığı önemli değil, önemli olan 60 dakika 10 kişi oynayıp sahadan galip ayrılmak. Burada 60 dakika 10 kişi oynayıp kazanmayı bildik, üstüne üstlük bir de gol attık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum'' dedi. Ligin ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini belirten kaptan Mehmet Yıldız, iyi bir hazırlık döneminin ardından ligin ikinci yarısına da Trabzonspor galibiyeti ile başlayıp, sahalarındaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi. Transfer teklifleri ile ilgili soru üzerine Yıldız, ''Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Öyle bir şey yok, teklif falan yok'' ifadesini kullandı. Ligin ikinci yarısında Sivasspor forması giyip giymeyeceği ile ilgili soruya ise Yıldız, ''Evet'' cevabını verdi.

25.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'ın nefesi yetmedi

  Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

  Trabzon'un yükünü Gökdeniz çekti

  A.Gücü'lü Emre G.Saray yolunda

  Mehmet Yıldız: Teklif almadım

  Parayı basan Mehmet'i alır

  Ronaldo'ya özel krampon

  Villarreal Nihat'ın golüyle 1 puan kazandı

  F.Bahçe başarılı

  İlk yarının lideri Sivasspor


 Son Dakika Haberleri