Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kalli: Yarışta 4 takım var

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Serkan Çalık'ın ne istediğini bildiğini ve buna bağlı olarak imkanlarını kullandığını belirtti. Feldkamp, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan bir röportajında, Serkan'ı överek, ''Ne istediğini bilerek şansını kullanıyor. Nonda ve Şükür'ün yerini alıyor, orta sahanın sağında oynuyor. Onun için nerede oynadığı önemli değil. Her zaman uyanık. Bu da hoşuma gidiyor'' dedi.

SERKAN VE BARIŞ'I ÖVDÜ

Serkan'ın ve Barış Özbek'in iyi eğitimli U21 oyuncuları olduğunu ve her iki oyuncunun da çok çalıştığını belirten Feldkamp, ''Sadece şımarmamaları lazım. Kulübün sözleşmelerini uzatmak istemesi, gelişmeleri hakkında her şeyi söylüyor'' değerlendirmesini yaptı. Feldkamp, ligde 20 karşılaşmadan sonra şampiyonluk mücadelesinin Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanacağına inanıp inanmadığı şeklindeki bir soruya, ''Hayır, ben böyle görmüyorum. Beşiktaş ve Sivasspor'u da bu mücadeleye dahil etmek lazım. Şampiyonluk yarışı, karşı karşıya oynanacak maçlar sonucunda belirlenecek'' karşılığını verdi.

LİDER KALECİ İSTİYORUM

Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı kalecisi İsakson'u transfer etmek istemesiyle ilgili bir soruyu da Feldkamp, ''Bu, işlerini iyi yapan Türk kalecilerime karşı bir güvensizlik olarak algılanmamalı. Ben, daha fazla kalite ve liderlik rolü üstlenebilecek birini istiyorum'' diye cevapladı. İsakson'la şu ana kadar anlaşmaya varılmadığını da kaydeden Feldkamp, transfer süresinin uzatılmasına ve 6 yerine 8 yabancı oyuncuya sahip olmalarına izin verilmesine de sevindiğini kaydetti. Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının anımsatılması üzerine de Feldkamp, ''Bu süper bir kura. Beni rahatsız eden karşılaşmaların 2 maç üzerinden oynanması. Bu, çifte bir yük. Sonuçta bu, milli takım teknik direktörü için de kolay olmayacak'' dedi.

01.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kalli: Yarışta 4 takım var

  Karan: Lincoln'e ayıp ediliyor

  G.Birliği'nde 2. Bakkal dönemi

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Mehmet Topuz'a izin yok

  Yerel basından Samsunspor'a protesto

  İspanyollarda Türkiye korkusu

  Mesut Özil Werder Bremen'le anlaştı

  Kupa derbisini Fırat Aydınus yönetecek

  Beşiktaş'ta Higuain Meksika'ya kiralandı

  Başbakan Fenerbahçe yönetimini kabul etti


 Son Dakika Haberleri