Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İngiliz basını: Chelsea'yi kaleci yarı finale taşıdı

BASIN, CHELSEA'NİN FENERBAHÇE'Yİ 2-0 YENDİĞİ MAÇA GENİŞ YER AYIRDI. BASIN, SAKATLANAN CUDİCİNİ'NİN YERİNE KALEYE GEÇEN HİLARİO'NUN İKİ ŞAHANE KURTARIŞLA CHELSEA'Yİ YARI FİNALE TAŞIDIĞINI VE MAÇIN KAHRAMANI HALİNE GELDİĞİNİ YAZDI.


Almanlar Ballack'ı göklere çıkardı

Alman basını, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin rövanş maçında Alman milli takımı futbolcusu Michael Ballack'ın Chelsea'yı yarı finale taşıdığı

Alex: Çok güçlü savunma blokları var

FENERBAHÇE KAPTANI ALEX, YILDIZLARDAN KURULU BİR TAKIMA ELENDİKLERİNİ BELİRTEREK, "BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ LİGDE ŞAMPİYON OLUP, GELECEK YIL ŞAMPİYONL


  İspanyol basını: F.Bahçe iyi oynadı

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, deplasmanda Chelsea'ye 2-0 yenilerek elenen Fenerbahçe için İspanyol bsınında yapılan yorumlarda, ''Fenerbahçe, ilk maçta Deivid'in kendi kalesine attığı gol yüzünden elendi'' denildi.


  F.Bahçe her zaman 8 takım arasına girer

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, ''Fenerbahçe, 2-0'lık bir skorla çeyrek finalde Şampiyonlar Ligi'nden elense de bundan sonra Avrupa'da her zaman 8 takım arasına girebileceğini gösterdi'' dedi.


  Mehmet Okur'un 22 sayısı Jazz'a yetti

Utah Jazz, deplasmanda New Orleans Hornets'i 77-66 yenerken, milli basketbolcu Mehmet Okur 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.


  Engelli yüzücü okulunu il birincisi yaptı

Kahramanmaraş'ta tek bacaklı yüzücü, havuzdan üç altın madalya çıkararak okulunu il birincisi yaptı.


  Buraya kadar



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri