Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Sorunların çözümü Mecliste

TBMM Başkanı Köksal Toptan, milletin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun sembolü Birinci Meclisin, imtihanların en çetinini geçirdiğini ve millî mücadelenin beyni olduğunu kaydetti. Toptan, millî mücadele dönemlerinde milleti bağımsızlığa kavuşturma başarısını göstermiş olan Meclisin bugün de çözemeyeceği hiçbir sorun bulunmadığını söyledi.


Diyanet daha şeffaf ve sivil olmalı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Türkiye’nin AB’ye girmesinin, özgün bir örnek oluşturması nedeniyle Müslümanlığın doğru tanıtılması a

Danıştay’dan eczacılara iyi haber

Danıştay, Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu rasında imzalanan protokolün, eczacı ya da çalışanın bilgisi dışında düzenlenmiş de olsa,


  Erdoğan vekillerle 5 buçuk saat görüştü

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’li bir grup milletvekili ile yaptığı yemekli toplantı sona erdi. AKP Genel Merkezi’ndeki toplantı yaklaşık 5 buçuk saat sürdü.


  “Elektriğimiz kesilirse, ekinimiz tarlada yanar"

Niğde'de tarımsal sulamadan kaynaklanan enerji borçları, çiftçiler ile bölgenin enerji dağıtımını sağlayan MEDAŞ’ı karşı karşıya getirdi. MEDAŞ görevlilerinin Niğde merkeze bağlı Ağcaşar köyüne gelerek elektriği kesmek istemesine çiftçiler, jandarmanın da müdahale etmesine rağmen engel oldu.


  İstihdam paketi muhalefete iletildi

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, istihdam paketine ilişken taslağın CHP, CHP ile DTP Grun Başkanvekillerine iletildiğini bildirdi.


   Slovenya: AB’nin Türkiye’ye ihtiyacı var

Avrupa Birliği dönem başkanı Slovenya’nın Cumhurbaşkanı Danilo Türk, ‘’Avrupa Birliği, stratejik önemiyle küresel oyuncu olmak istiyorsa Türkiye’ye ihtiyacı var’’ dedi.


  İslâmın topluma katkısı büyük

İngiltere İçişleri Bakanlığı’ndan Nisan ayı içinde yayınlanan bir raporda ülkede bulunan 2 milyon Müslümanın İngiltere’ye sadece ekonomik anlamda değil her anlamda çok büyük katkılar sağladığı belirtildi.


  Dünya çocuklarının ortak dileği: Huzur ve refah

Deniz Feneri Derneği, “1001 Dilek, 1001 Çocuk” isimli proje çerçevesinde yürütmüş olduğu faaliyetlerle, renkleri, dilleri, ülkeleri farklı olan çocukları buluşturmaya, onların birbirinden ilginç dileklerini büyüklere yansıtmaya devam ediyor.


  Nakit gişeleri kaldırılıyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki tüm nakit gişeleri 26 Nisan gece yarısından itibaren kaldırılarak, Kartlı Geçiş Sistemi’ne (KGS) dönüştürülecek.


  Minik öğrencilerden önemli icat

Erzurum'daki Gazi Ahmet Muhtar Paşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 6. sınıfta okuyan iki öğrenci, yaşanan depremlerden etkilenerek, fen ve teknoloji dersinde tuzlu su, iletken tel ve zille deprem alarm sistemi yaptılar.


  İstanbul’a “akıllı duraklar” geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şehirde ilk olarak metrobüs hattında devreye girecek güneş enerjisiyle çalışan ‘’Akıllı Duraklar ve Aydınlatma Sistemleri’’ni tanıttı.


  Miniklere trafik semineri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kentte bu yıl 47 bin 244 ilköğretim okulu öğrencisine trafik konusunda seminer verildiğini bildirdi.


  Sevgi köprüsü kuruldu

Ümraniye elediyesi, 23 Nisan öncesinde, Sevgi Köprüsü Projesi kapsamında, Adıyaman’dan davet edilen 40 yoksul çocuğa kıyafet yardımı yaptı.


  Taylandlı gelin Müslüman oldu

Batmanlı bir gençle evlenen Taylandlı gelin Müslüman oldu. Tayland vatandaşı olan Sırırat Manittayakul tanıştığı Batmanlı genç Habip Öner ile evlendikten sonra Batman Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri