Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico'nun lig derbilerinde bileği henüz bükülmedi

SÜPER Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün yapılacak kritik derbi öncesinde, teknik direktör Zico yönetimindeki Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı lig derbilerinde üstünlüğü dikkati çekiyor.

Zicolu Fenerbahçe, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray ile şu ana kadar yaptığı 7 lig maçından 6'sını kazanırken, 1'inde berabere kaldı ve henüz yenilgi tatmadı. Fenerbahçe, Zico yönetiminde Beşiktaş ile yaptığı 4 lig maçından 3'ünü kazanıp, 1'inde berabere kalırken, Galatasaray'ı ise 3 maçta da mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli takım, Zico ile yaptığı lig derbilerinde ezeli rakiplerine toplam 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

2 YENİLGİSİ DE KUPADA

Fenerbahçe, Zico yönetiminde ezeli rakiplerine karşı 2 yenilgisini de Fortis Türkiye Kupası'nda aldı. Sarı-lacivertliler, kupada geçen sezon Beşiktaş'a, bu sezon da Galatasaray'a karşı rakip sahalarda yaptığı maçları yitirdi.

ZİCO'NUN 13. DERBİSİ

Türkiye'deki 2. sezonunu geçiren Zico, Fenerbahçe'nin başında çıktığı toplam 12 derbi maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik yaşarken, 2 kez de yenilgi tattı. Zicolu Fenerbahçe, ezeli rakiplerine 12 derbide toplam 15 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

G.SARAY EVİNDE ÜSTÜN

Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmalarda, ev sahibi sarıkırmızılıların ezeli rakibine karşı galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Ezeli rakipler Mecidiyeköy'de şimdiye dek 43 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlardan 18'ini ev sahibi Galatasaray, 10'unu ise konuk Fenerbahçe kazandı. Taraflar Ali Sami Yen Stadı'nda 15 kez de eşitliği bozamadı. Mecidiyeköy'de ''Cim Bom''un toplam 57 golüne, ''Sarı Kanaryalar'' 45 golle cevap verdi. Ezeli rakipler, Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kez 28 Ağustos 1966'da, Spor Toto Kupası maçında karşı karşıya geldi. Mecidiyeköy'deki ilk randevu 1-1 eşitlikle sona erdi.

27.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yılın derbisi

  30'u yabancı 300 gazeteci izleyecek

  F.Bahçe Devler Liginde 17 milyon Avro kazandı

  4 bin polis görev yapacak

  Carlos: Dünyanın en büyük derbisi

  Zico'nun lig derbilerinde bileği henüz bükülmedi

  G.Saray'da gözler Hakan Şükür'de

  Adnan Polat'ın ilk derbi sınavı


 Son Dakika Haberleri