Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Derbi maçtan notlar

Feldkamp, Hagi ve Denizli tribünde

GALATASARAY'IN eski teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp, Gheorghe Hagi ve Mustafa Denizli de karşılaşmayı, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulunun davetiyle izlediler. Eşi Helma ve kulübün eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile birlikte yedek futbolcuların yer aldığı bölümde oturan Feldkamp, sakat oyunculardan Serkan ve Uğur ile sohbet etti. Hagi de daha sonra tribüne gelerek, iki meslektaşıyla birlikte maçı izledi. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, tribünde gördüğü Feldkamp'a el sallarken, Alman teknik adam da kafasını sallayarak selama karşılık verdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan

ve Bakanlar da maçta

KARŞILAŞMAYI, protokol tribününde TBMM Başkanı Köksal Toptan ve 3 bakan da izledi. Toptan'ın yanısıra, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de önemli derbi maçı izleyenler arasında yer aldı.

Her taraftara damalı bayrak

TURKCELL Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maçı öncesi Galatasaraylı taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı'nda görsel şölen oluşturdular. Maça gelen Galatasaraylı her taraftara sarı-kırmızı damalı bayraklar dağıtılırken, taraftarlar, Fenerbahçe karşılaşması için hazırlatılan yeni şarkıya, bu bayrakları sallayarak eşlik etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, statta atkıları ve bayraklarıyla görsel bir şölen meydana getirdiler.

Karaborsacılar bilet aradı

DERBİ maça taraftarların ilgisinin yüksek olması, karaborsacıları dahi sıkıntıya soktu. Karaborsacıların ellerinde bilet kalmayınca, stat çevresinde gezen taraftarlardan ''Fazla bileti olan var mı?'' diye bilet aramaları dikkati çekti.

Gözaltına alınanlar oldu

DERBİ maçtan önce güvenlik güçleri, kimi taraftarları gözaltına aldı. Bu taraftarlar, stat dışında oluşturulan gözaltı merkezlerine götürüldüler.

Taraftarlar, Lincoln'ü sorguladı

SARI-kırmızılı taraftarlar, maçtan önce stat çevresinde, çok sevdikleri Lincoln'ün derbi maçlarda forma giymemesini sorguladılar. Kimi taraftarların, ''Hiçbir derbi maçta forma giymiyor. Artık yeter, gitsin'' diye yakınmaları dikkati çekti.

Galatasaray Store'a büyük ilgi

SARI-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'a büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar bol bol alışveriş yaparlarken, ödeme kasalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Mağazada derbi maç için özel yapılan ve önünde ''Sonuna kadar Galatasaray'', arkasında da ''Şampiyonluk ruhumuzda var'' yazılı tişörtler de satıldı.

Taraftarlar taşkınlık yaptı

GALATASARAYLI taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan PAF maçı sonrasında taşkınlık yaptı. Fenerbahçe PAF Takımı'nı getiren otobüsü sallayan taraftarlar, bu arada küçük bir Fenerbahçe bayrağını yaktı. Taraftarlar, Galatasaray kafilesini de derbi maç için stada coşkulu bir biçimde uğurladılar.

Fiorentina, derbide Sabri'yi takibe aldı

İTALYA, Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Fiorentina'nın sportif direktörü, Galatasaraylı futbolcu Sabri'yi izlemek üzere Ali Sami Yen Stadı'na geldi. Sportif direktör Pantaleo Corvino, menajer Ali Güven ile birlikte karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

28.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yılın derbisi G. Saray’ın

  Derbi maçtan notlar

  G. Saray kapıyı araladı

  Sivas şampiyonluğa ortak oldu

  Türkiye'nin tek akrobatik basketbol şov grubu

  Hidayet ve Mehmet finale doğru

  Trabzonspor deplasmanda galibiyetle dönemiyor

  Kayserispor dedikodulara sahada cevap verdi

  Beşiktaş'tan Adana'ya teşekkür

  Çaykur Rize'de düşme üzüntüsü

  Selçuk Aydın Altın Kemer sahibi oldu


 Son Dakika Haberleri