Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Krizin sorumlusu bankacılık

BDDK Başkanı Tevfik Bilgin, globalleşen dünya ekonomisinde tarihin en büyük krizinin yaşandığını belirterek, krizin temel sebebinin bankacılık sistemi olduğunu ifade etti. Bilgin, “Dünya bankalarının ‘daha çok kâr edeyim’ hevesi ve çabası durumu buraya kadar getirdi” dedi.


Marina yokluğundan kaybımız 1 milyar Avro

Deniz Turizm Birliği Başkanı Ercan Güneştutar, Türkiye’de daha fazla marinaya ihtiyaç olduğunu belirterek, ‘’Mevcut marinalar tamamen dolu olduğu için

Konya Ovası’nda yeni yeraltı suyu rezervi

MTA Orta Anadolu 2. Bölge Müdürlüğü, yaptığı araştırmalar sonucunda, Konya Havzası’nda mevcut yer altı suyunun daha da altında ikinci bir su rezervini


  Cep telefonu abonesi 82 milyona yaklaşacak

RESEARCH and Markets adlı piyasa araştırma şirketinin raporuna göre, Türkiye’de bu yıl sonunda 70.8 milyon olması beklenen mobil telefon kullanıcı sayısı 2010 yılında 81.7 milyona çıkacak.


  Tüketicilerin bankalara borcu 437 milyon YTL arttı

TÜKETİCİLERİN tüketici kredisi ve kredi kartları kullanımından kaynaklanan toplam borcu 9-16 Mayıs haftasında 436.7 milyon YTL artarak 102 milyar 211.5 milyon YTL’ye çıktı.


  Bu vergi ve benzin fiyatıyla otomobil sektörü büyümez

FORD Otosan Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan İlkbahar, ‘’Bu vergilerle, bu benzin fiyatlarıyla -ki dünyanın en pahalısıdır- Türkiye’deki pazarın daha fazla büyümesi mümkün değil’’ dedi.


  Asus küçük ’Eee’yi Türkiye’ye de getirdi

ASUS Amerika ve Avrupa’da satışa çıktığı günden bu yana 1 milyonluk satış adedine ulaşan Eee serisini sonunda Türkiye pazarına da getirdi.


  Outlet alış veriş merkezlerinde Avrupa ikincisiyiz

TÜRKİYE, sezon perakendeciliğini tamamlayan ve stok maliyetini azaltan indirim mağazacılığı olarak bilinen outlet perakendeciliği yatırımlarında Avrupa ülkelerini zorluyor.


  KEY’de hak sahibi 9 milyonu bulabilir

TASFİYE Halindeki Emlak Bankasının Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamındaki hak sahibi sayısının 9 milyonu bulacağını söyledi.


  En ucuz meyve karpuz

KARPUZ, en ucuz meyve oldu. Çukurova bölgesinde tarlalarda yetiştirilen karpuzlar, manav ve marketlerde kilosu 65 ile 80 kuruştan satılıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır