Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'nin yeni hocası hazır

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Arthur Zico ile görüşmeleri askıya aldıklarını ancak sezon açılışı olan 27 Haziran'da takımın başında bir teknik direktör olacağını söyledi.

Cağaloğlu İstanbul Erkek Lisesi'nde düzenlenen "Spor Şöleni" etkinlikleri kapsamında panele katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, öğrencilerin sorularını cevapladı. Bir öğrencinin 'Teknik direktör kim olacak?' sorusuna başkan Yıldırım, "Zico ile avukatı aracılığıyla görüştük. Bazı konularda fikir ayrılığına düştüğümüz için kendisiyle görüşmeleri askıya aldık. Şunu söyleyebilirim ki teknik direktörümüz sezon açılışımız olan 27 Haziran'da takımın başında olacaktır" diye cevap verdi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Aziz Yıldırım, "Daha öncede söylediğim gibi 3 yabancı futbolcu ile görüşüyoruz. Bunlardan bir tanesini renklerimize bağlayacağız. Ayrıca yerli bir forvet oyuncusuda alacağız. İngiltere'de takip ettiğimiz iki tanede yerli oyuncu var. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. En iyi kadroyu kuracağız" dedi. Öğrencilerin hangi futolcuları alacağız ısrarı karşısında başkan Yıldırım, "Değerli basın burada söyleyemem. Bir hafta sonra söylerim" diye konuştu. Sırp futbolcu Kezman'ın takımda kalıp kalmayacağı konusunda da konuşan Aziz Yıldırım, "Kezman ayarında bir futbolcunun Avrupa'daki fiyatı 10-15 milyon Avro. Biz Kezman'dan yararlanmak istiyoruz. Eğer kendisi gitmek istersede oturur görüşürüz" dedi. Yabancı futbolcu statüsünün 6 2 olmasının Türk futboluna büyük zarar verdiğini belirten Yıldırım, "Yabancı sayısı ya 8 olmalı yada 6. Elinizdeki tüm oyuncular kaliteli olunca bu sistemde oynamayan futbolcu huzursuz oluyor ve takımı olumsuz etkiliyor" dedi.

Fenerbahçe'nin en büyük hedeflerinden birinin Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, "Geçtiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olduk. Ancak daha büyük başarıları yakalamak için büyük bütçelere gerek var. Bir milyon üye projesi üzerinde çalışmalarımız var. Bu projeyi hayata geçirip 1 milyar Avro gibi dev bir bütçe ile Avrupa'nın tek büyüğü olacağız" diye konuştu.

Şimdiye kadar oynanan Türkiye Kupası maçlarında bir çok hakem hatasına kurban gittiklerini belirten Aziz Yıldırım, yeni gelen Futbol Federasyonu'nun güven ortamı oluşturduğunu söyledi. Türk Milli Takımı'nın EURO 2008 Futbol Şampiyonası'ndaki perfonmansınıda değerlendiren Aziz Yıldırım, "Malesef iki gün önce övdüğümüz kişileri daha sonra yerden yere vuruyoruz. Futbol bir sonuç oyunu olduğumuz için de sadece sonuca bağlı eleştiriler yapılıyor. Ben inanıyorumki milli takımımız oynayacağı iki maçtanda en iyi sonucu alacaktır" diye konuştu.

11.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  İsviçre ile bugün tamam mı, devam mı maçına çıkıyoruz

  F.Bahçe'nin yeni hocası hazır

  12 Dev Adam'ın kadrosu açıklandı

  1000 okula voleybol seti hediye edilecek

  Beşiktaş Nuri Şahin'de sona yaklaştı

  Trabzon transfere doymuyor

  Volkan Arslan Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı

  Tarihî Kırkpınar güreşlerine sponsor aranıyor

  Bu maçı almalıyız

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır