Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Galatasaray yeni hocasını gizliyor

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen aylık olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada sessiz ve derinden ilerlediklerini söyledi.

Kamuoyunun merakla beklediği teknik direktör konusunda açıklamalarda bulunan Polat, "Teknik direktörümüzü bugün önce sizlere yani Divan Kurulu'nda açıklamayı arzu ediyorduk ama sözleşme olmadığı için henüz bitmedi. Gönül isterdi ki bugün yeni hocamızı size duyursaydım. Uluslararası tecrübesi olan bir teknik direktörü muhakkak buraya getireceğiz. Kimse endişelenmesin, gençleri iyi yetiştirecek ve Galatasaray yapısına uygun bir teknik direktörü, 1 hafta içinde bitireceğiz. Arkadaşlar hala çalışıyor, belki de iyi haber birazdan gelir" diye konuştu.

AÇIKLARSAK FİYATLARI FIRLIYOR

Transfer edilecek futbolculara da değinen Adnan Polat, 3 tane tecrübeli oyuncu alacaklarını ancak isimleri medyadan gizlemelerinin nedenini menajerlerin fiyat artırımı olduğunu belirtti. Polat; "Futbolcu konusunda çok acele etmiyoruz. Futbolcu menajerleri olayı iyi kullanıyor ve fiyatlar artıyor. Medyadan da saklı tutmamızın nedeni bu. Girişimleri sessiz ve derinden götürmek istiyoruz. Acele edersek çok para çıkacak. İçiniz rahat olsun, iyi transfer ve zamanında transfer yapacağız" dedi. Polat, hedeflerinin şampiyonlar ligi ön eleme maçına iyi hazırlanmak olduğunu belirtirken, "Bizim için hayati önem taşıyan şampiyonlar ligi ön elemesine iyi çıkacağız. teknik direktör ve futbolcular ona göre seçilecek" şeklinde konuştu.

FLORYA'DAN HIZLA TAŞINMALIYIZ

Polat, diğer branşlarda ve özellikle basketbolda, voleybolda güçleneceklerini de yinelerken, Riva ve Büyükçekmece'deki arazileri değerlendirmek istediklerini, Florya'dan bir an önce taşınıp, son derece pahalı bölgeyi kulübe büyük gelir sağlaması için başka projelerle değerlendireceklerini söylerken, "Dünyada hiç bir takım bu kadar değerli bir arazide antrenman yapmıyor. Bizim gayrimenkullerimiz var ama o kadar zengin bir kulüp değiliz. 15 yıldır söylüyoruz, artık icraata geçmemiz lazım. Florya'daki tesislerimiz çok değerli" dedi. Toplantıdan sonra Polat ve yöneticiler tesislerde barbüke partisine katıldı.

12.06.2008


 

Fenerbahçe'ye İspanyol boğası

İSPANYOL spor basını, Fenerbahçe’nin, Mallorca kulübü ile görüşüp, golcüsü Daniel Gonzalez Güiza için "reddedilemeyecek bir teklif yaptığını" iddia etti.

27 gol ile İspanyol liginin gol kralı olan 28 yaşındaki Güiza, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olurken, İspanyol futbolcuyu isteyenlerin arasına Fenerbahçe’nin de bulunduğu bildirildi. İspanyol gazeteleri, her şeye rağmen Güiza’nın bonservis bedelinin 17 milyon 400 bin Avro olduğunu yazarken, şu anda bunu ödemeye hiçbir kulübün yanaşmadığını öne sürdü. Güiza ile İngiltere’nin Arsenal, İtalya’nın Roma kulüplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.

ARTHUR ZİCO CHELSEA'NİN GÜNDEMİNDE

İngiltere Premier Ligi’ni geçen sezon ikinci sırada tamamlayan Chelsea futbol kulübü, teknik direktör adayları arasına, Fenerbahçe ile yeniden anlaşamadığı belirtilen Zico’yu aldı. SkySports’un internet sitesinde yer alan haberde, Avram Grant’in yerine teknik direktör arayışına giren Chelsea’nin, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Fenerbahçe’nin teknik direktörü Zico ile ilgilendiği ileri sürüldü. Haberde, Manchester City’nin, Mark Hughes ile anlaşmadan önce Zico’yu gündemine aldığı hatırlatıldı, Chelsea’nin, İngiltere’ye gelmek istemediğini ifade etmesine rağmen Milan’ın teknik direktörü Carlo Ancelotti’yi takımın başına getirmek için halen çaba sarf ettiği, Guus Hiddink, Luiz Felipe Scolari ve Luciano Spaletti’nin de teknik direktör adayları arasında bulunduğu belirtiliyor.

12.06.2008


 

Beşiktaş'ta kombine kart satışı başlıyor

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu, BJK İnönü Stadı’nın yerine yapılacak yeni stat projesiyle ilgili yasal prosedür ve izinlerin alınma sürecinin sürmesi nedeniyle ve taraftarların isteği üzerine, yeni sezon kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadı üzerinden başlanmasını ve gerekli izinler alındıktan sonra maçların Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını kararlaştırmıştı.

9 AĞUSTOS CUMARTESİ SON GÜN

Beşiktaş’ın bu sezona mahsus olmak üzere Olimpiyat Stadı’nı kullanması halinde kombine kart sahiplerine BJK İnönü Stadı’nda bilet aldıkları yerlerin emsali konumundaki tribünlerden yer verileceği, ayrıca aynı bölgeden bir kombine kartın daha kendilerine bedelsiz olarak sunulacağı bildirildi. Böylelikle 2008-2009 sezonu için BJK İnönü Stadı’ndan 1 adet kombine kart alan taraftarlar, maçların Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması halinde 2 adet kombine kart sahibi olacak. Bugün başlayacak olan kombine kart satışlarının 9 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edeceği, 12 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında eski kombine kart sahiplerine eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacağı kaydedildi.

SATIŞLAR İNÖNÜ STADI VE BİLETİX'TE

Kombine kart satışları, BJK İnönü Stadı altında yer alan Kombine Kart Satış Merkezi’nden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden ve "www.biletix.com" internet sitesinden yapılacak. Kombine kart fiyatları ise şu biçimde açıklandı: Numaralı Orta: 2.100 YTL, Numaralı Kenar: 1.550 YTL, Kapalı Üst: 1.200 YTL, Kapalı Alt: 975 YTL, Yeni Açık: 400 YTL, Eski Açık: 350 YTL.

12.06.2008


 

Başpehlivana 14 bin YTL ödül

647. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde başpehlivan olacak güreşçiye Edirne Belediyesi’nce 14 bin YTL para ödülü verilecek. Belediyenin 13 kategoride dereceye girecek pehlivanlara vereceği toplam para ödülü ise 83 bin 590 YTL olacak.

Edirne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Haziran-6 Temmuz tarihlerinde yapılacak 647. Tarihi Kırkpınar Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası için hazırlıklar sürüyor. Belediye Encümeni, bu yılki güreşlerde dereceye girecek pehlivanlara belediyenin vereceği para ödüllerini belirledi. Buna göre, Edirne Belediyesi bu yılki başpehlivanlık güreşlerinde birinci olacak güreşçiye 14 bin YTL, ikinciye 11 bin YTL, üçüncüye 4 bin YTL verecek. Başaltı güreşlerinde ise birinciye 8 bin YTL, ikinciye 6 bin YTL, üçüncüye 2 bin 500 YTL verilecek.

12.06.2008


 

Beşiktaş İtalya'da oynayan Gökhan İnler'in peşinde

BEŞİKTAŞ, İtalya’nın Udinese takımında forma giyen Türk asıllı futbolcu Gökhan İnler’i transfer etmek için araştırmalara başladı.

Basel’deki bir geceye katılmak için önceki gün genel sekreter Kenan Öner ile birlikte İsviçre’ye giden siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören’in, İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen Gökhan İnler’in menajeri ile görüştüğü iddia edildi. Bu arada Bobo’nun, Fransız ekibi St. Etienne satılması hemen hemen kesinleşirken, bu oyuncudan gelecek para ise transferde kullanılacak. Bobo’nun yerine de yedek de durabilecek Güney Amerika’dan bir isim alınacak.

12.06.2008


 

Vehbi Koç Kupası Koşusu Pazar günü yapılacak

TÜRKİYE Jokey Kulübü'nde 1961 yılında başkanlık görevinde bulunmuş Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un anısına düzenlenen at yarışı, 15 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak.

Vehbi Koç Kupası Koşusu'nda 1600 metre çim pistte yapılacak koşuda, dört ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atları mücadele edecek. Vehbi Koç Koşusu'nun bu yılki birincilik ikramiyesi 90 bin YTL olarak belirlendi. Kazanan atın sahibine kupasını Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç verecek.

12.06.2008


 

Avrupa maçları öncesi Sivasspor'da çim şoku

6-7-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Algida Maxland etkinlikleri için Sivas Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından stad 3 günlüğüne 30 bin YTL’ye kiraya verildi.

Stat içine kurulan stantlar ve saha içine giren yaklaşık 3 bin çocuktan dolayı saha çimlerinin yüzde 70’i yanarak kulanılamaz hale geldi. Sivasspor yetkililerinin elerine metre alarak ölçtüğü çimlerin yüzde 70’nin zarar gördüğü tesbit edildi. İntertoto kupası öncesi stadı gezmek isteyen teknik direktör Bülent Uygun gördüğü manzara karşısında şok oldu.

12.06.2008


 

Trabzonspor gurbetçi futbolculara yöneldi

SÜPER Ligi’nde yaptığı 15 transferle adından söz ettiren Trabzonspor, alternatif isimler üzerinde araştırmalarını sürdürüyor.

Almanya’da bulunan Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Almanya’nın köklü kulüplerinden Hamburg’da forma giyen gurbetçi futbolcu Fatih Altundağ ile prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcuya birkaç gün içerisinde Almanya’da imza attırmayı planlayan Mahmut Aksu, Fatih Altundağ’ın kulübü Hamburg’la da bonservisi konusunda anlaşmaya vardı. Fatih Altundağ, daha önce ulusal bir gazeteye verdiği demeçte koyu Trabzonspor taraftarı olduğunu açıklamıştı. Niğde doğumlu olan Fatih, 19 yaşında ve savunmanın solunda görev yapıyor.

12.06.2008


 

Dünyanın en uzun rallisi PeterSburg'da start alıyor

MOTOR sporlarında bir çok platformda Türkiye'yi temsil eden Kemal Merkit, bugün Rusya'nın Petersburg şehrinde başlayacak 10 bin kilometrelik Transorientale Rallisi'ne katılacak.

Otomobil, motosiklet, atv ve kamyon kategorilerinde gerçekleştirilecek organizasyonda Kemal Merkit, motosiklet kategorisinde KTM 450 EXCR motosikletiyle mücadele edecek.

12.06.2008


 

Türk Telekom Asım Pars'ı renklerine bağladı

BEKO Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Serkan Erdoğan’dan sonra Asım Pars’ı da renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını aralıksız devam eden Ankara ekibi, son olarak Pınar Karşıyaka forması giyen pivot Asım Pars ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Türk Telekom Basketbol Şubesi Genel Menajeri İrfan Yücesoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Asım Pars’ın transferiyle güçlerine güç kattıklarını belirterek, "Asım Pars, Rusya’daki Lokomotiv Rostov takımındaki deneyimlerinin ardından Pınar Karşıyaka’da çok iyi bir sezon geçirdi. Yeniden Türkiye’ye dönerek kendine geldi. Çok deneyimli ve olgun bir basketbolcu. Takımımıza büyük katkı yapacağına inanıyoruz" diye konuştu. Yücesoy, iç transferde de görüşmelerin sürdüğünü ve takımı 12 kişi dışında bozmayı düşünmediklerini ifade etti.

12.06.2008


 

2008'in taraftar formaları Düzce'de dikildi

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılan 7 ülkenin taraftar formaları Düzce’de dikildi.

Şampiyonaya katılan 7 ülkenin 234 bin 800 adet taraftar formasının, Düzce’de İmteks Tekstil Fabrikası’nda dikilerek Avrupa’ya sevk edildiği bildirildi. İmteks Tekstil Fabrikası İdari İşler Müdürü Adnan Noyan, şampiyonaya katılan Türkiye, İsveç, İspanya, Almanya, İtalya, Yunanistan, İspanya takımlarının taraftarları için 234 bin 800 adet taraftar formasının Düzce’de dikildiğini belirtti. Noyan, Dünya Kupası ve Formula 1 yarışlarında da taraftar formalarının Düzce’de dikildiğini belirterek, "Düzce’deki fabrikamızda üretilen formalar, tüm Avrupa’daki taraftarlar tarafından giyiliyor. Biz bundan çok mutluyuz" diye konuştu.

12.06.2008


 

Hakeme tokat attı, futbolu bıraktı

ZONGULDAK İkinci Amatör Küme takımlarından Gökçebeysporlu futbolcu 19 yaşındaki Ramazan Başoğlu, haftasonu Karamusaspor ile oynadıkları karşılaşmada kendisine kırmızı kart gösteren hakem Tuncay Uzun'a attığı tokat nedeniyle duyduğu vicdan azabı üzerine futbolu bıraktığını açıkladı

. Kendisine kırmızı kart gösteren hakeme tokat attığı için pişman olan Ramazan Başoğlu, bugün Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Gökçebeyspor'un antrenörü Oğuz Yılmaz ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 1 yıl önce futbola başladığını hatırlatan Başoğlu, hakeme yaptığı fiili müdahale nedeniyle çok pişman olduğunu, vicdan azabı duyduğunu, bu yüzden futbolu bıraktığını açıkladı.

12.06.2008


 

Ayman Trabzon'ı bırakıp, Mısır'da oynamak istiyor

MISIRLI oyuncu Ayman Abdelaziz’in Trabzonspor ile yolları büyük bir ihtimalle ayrılıyor.

Futbol yaşantısına Mısır’da devam etmek isteyen Ayman’ın, önceki gün menajeriyle birlikte kulübe gelerek bu isteğini bordo-mavili yöneticilere aktardığı belirtildi. Mısır’da birkaç kulüp ile görüşen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ayman’a uygun bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili kulübün bu futbolcuyu verebileceği de kaydedildi. Kadrosuna şu ana dek 14 oyuncu katan bordo-mavililerde, Çağdaş Atan Almanya’nın Energie Cottbus, Musa Büyük Kocaelispor, Mustafa Keçeli Bursaspor, Sayed Moawad ise Mısır’ın Al Ahly takımları ile anlaşmıştı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA BUGÜN

Saat: 19.00 Hırvatistan-Almanya (Klagenfurt)

Saat: 21.45 Avusturya-Polonya (Viyana)

Maçlar ATV ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.

12.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır