Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerjide ürküten bağımlılık

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odasınca hazırlanan raporda, Türkiye’nin enerji ve ekonomi politikalarında son derece kritik bir durum yaşanmakta olduğu belirtilerek, ‘’Türkiye enerji tüketiminde yüksek bir dışa bağımlılık yaşamaktadır. 2007 yılı enerji tüketiminin yalnızca yüzde 27’sinin yerli kaynaklarla karşılanabilmiştir’’ denildi.


Enflasyonu, enerji ve gıda fiyatları arttırıyor

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonu, enerji ve gıda fiyatlarının artırdığını söyledi.

Akaryakıta kültür zammı

İSTANBUL İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti kapsamında yapılacak harcamalara kaynak sağlamak amacıyla benzin ve motorinde yapılan özel tüketim vergi


  BDDK'dan Ziraat'e olumsuz görüş

Ziraat Bankasının, ‘’tarımsal kredilerin yeniden yapılandırılmasını ve yasal takip süresinin uzatılmasını’’ sağlayacak mevzuat değişikliği önerisi, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından uygun bulunmadı.


  Tukaş'a Altın Ambalaj ödülü

TUKAŞ'IN bazı ürünlerinde uyguladığı ‘’temiz kapak’’ projesiyle TSE tarafından Altın Ambalaj ödülüne lâyık görüldüğü belirtildi.


  ÖİB'in açtığı dâvâ reddedildi

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığının (ÖİB) Global Menkule açtığı dâvânın reddine karar verildi.


  Aygaz, Bulgaristan'daki faaliyetlerini durdurdu

AYGAZ, Bulgaristan’daki faaliyetlerini durdurdu. Aygaz’dan Borsaya gönderilen yazıda, şirketin yüzde 50 oranında ortaklığı bulunan Hollanda’da kurulu Opet Aygaz BV’nin, sahibi olduğu Opet Aygaz Bulgaria EAD şirketinin tamamının satılması konusunda 19 Haziran 2008 tarihinde bir hisse devir sözleşmesi imzaladığı kaydedildi.


  Likör Fabrikası arazisi tekrar satışa sunulacak

MECİDİYEKÖY'DEKİ Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından gelir paylaşımı yöntemiyle 1 Temmuz 2008’de tekrar satışa çıkarılacak.


  'Kayseri Kart' ihalesini Çalık Yatırım kazandı

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetleri için düzenlediği ‘’Kayseri Kart’’ ihalesini, Çalık Yatırım Bankası kazandı.


  Hindistan'da enflasyon rekor düzeyde yükseldi

HİNDİSTAN'DA yıllık enflasyon son 13 yılın en yüksek düzeyine ulaştı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır