"Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones kovulursa 6 milyon avro alacak

İSPANYOL spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ile Luis Aragones'in dün imzaladıkları sözleşmedeki bir maddede Aragones'in 4 ay içinde kovulması halinde 2 yıllık toplam maaşını almasına hak tanındığını yazdı.

Gazete, Beşiktaş'tan sorunlu bir şekilde ayrılan ve tazminat hakkını kazanan Vicente Del Bosque'den örnek aldığı belirtilen Aragones'in Fenerbahçe'deki ilk 4 ayında kovulması halinde sözleşmesindeki 2 yılık toplam maaşı olan 6 milyon Avro'nun kendisine ödenmek zorunda olacağını iddia etti. Fenerbahçe'nin Aragones ile sezon başına 3 milyon Avro'dan 2 yıllık sözleşme imzaladığı ve yanında yardımcı antrenör olarak Atletico Madrid'den tanıdığı Cesar Mendiondo, fizik kondisyon çalıştırıcısı Carlos Cascallana ve kaleci antrenörü Angel Ferez'i götüreceği bildirildi. Luis'in İspanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı yardımcıları Ufarte, Paredes ve Ochotorena'nın kişisel başka sözleri olmasından dolayı Fenerbahçe'ye gelemeyecekleri belirtildi. Fenerbahçe'nin Luis için sezon başın 3 milyon Avro öderken, 3 yardımcısına ödeyeceği toplam ücretin sezon başına 1.5 milyon Avro olacağı ileri sürüldü.

FENERBAHÇE ÇALIŞTI

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenör Önder Özen yönetiminde Samandıra'daki tesislerde 1 saat 45 dakika süren antrenmanda sarı-lacivertliler ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından yarı sahada iki takım halinde pas çalıştığı, dar alanda yapılan çift kale maç ile de sona erdiği bildirildi.

GÖKHAN GÖNÜL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kontrol için gittiği Almanya'dan dönen Gökhan Gönül, antrenmanlara başladı. Fizyoterapist eşliğinde koşulara başladığı bildirilen Gökhan'ın kısa bir süre sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı açıklandı. Roberto Carlos ve Maldonado'nun takımdan ayrı, Vederson ve Yasin'in de kapalı solonda çalıştıkları belirtildi.

04.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN: ÖZÜR DİLERİM

  LİNCOLN: ÖZÜR DİLERİM

  Aragones kovulursa 6 milyon avro alacak

  ROBERTO CARLOS: Borcumu ödeyeceğim

  OKAN BURUK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE'DE

  Frank De Boer'den Terim'e suçlama

  Trabzonspor'a Yattara da katıldı

  Sivasspor yarın İntertoto sınavına çıkacak

  Adana Demirspor kongresi yine olaylara sahne oldu

  Nevin Yanıt İtalya'da 1. oldu

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır