"Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yeni Asya 77. İzmir Enternasyonal Fuarında

77. İzmir Enternasyonal fuarı İzmir Lozan Meydanında yapılan törenle açıldı. Fuara Yeni Asya Neşriyat da katılıyor.

Bu sene yapılan düzenlemede geçmiş yıllarda açılan Kitap ve Nota Sokağını fuar projesinden kaldıran İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri AŞ (İZFAŞ) müracaat eden yayınevi ve kitapçıları hediyelik eşya ve oyuncak satan katılımcıların arasına yerleştirdi.

Yeni Asya Neşriyat fuar sorumlusu Aydın Argın, bu uygulamanın kültür ve bilime karşı ağır bir darbe olduğunu dile getirdi. Kitap ve Nota Sokağının İzmir Enternasyonal Fuarıyla bütünleşmiş olduğunu ve bu sokağın kaldırılarak yetkililerin fuarın önemli bir parçasını eksik bıraktıklarını sözlerine ekledi. Sözlerinin devamında Yeni Asya Neşriyat olarak uzun yıllardan beri fuara katılım sağladıklarını, böylece fuarın yayınlarımıza, dolayısıyla fikirlerimize geniş bir insan kitlesi önünde vitrin olduğunu ve bu yüzden Yeni Asya Neşriyat’ın geleneği bozmayarak fikir ve kültür dünyasına katkıda bulunmak adına fuara ısrarla katıldığının altını çizdi.

Yeni Asya Neşriyat fuar sonuna kadar kitapseverlerle 5 No’lu Hall’de buluşuyor. Stantta küçük büyük her okuyucunun ilgisine göre kitap bulabileceği bol seçenek var. Yeni Asya Gazetesinin Ramazan ayı için hazırladığı özel kampanyanın da tanıtımları yapılan stantta katılımcılara Bizim Aile, Can Kardeş, Genç Yaklaşım gibi dergilerin yanında Ramazan Risâlesi de hediye ediliyor.

31 Ağustos tarihinde sona erecek fuarda 58 ülkeden 252’si yabancı 791’i yerli bin 43 firmanın temsilcilikleri yer alıyor. Fuarda, alternatif enerji, iklimlendirme, organik ürünler, su endüstrisi gibi ‘’Küresel Isınma ve İklim Değişikliği’’ olan fuar temasıyla bağlantılı ürün gruplarının yanı sıra finans ve hizmet sektörü, elektrik, elektronik, bilgisayar, gıda ürünleri, teknolojisi ve yan sanayi, otomotiv ve yan sanayi, iş, tarım makineleri ve ziraî aletler, tekne, yat teknolojisi ve denizcilik, mobilya, dekorasyon ve ev eşyası, makine ve yan sanayi, sağlık ve turizm, spor gibi farklı ekonomik gruplarda faaliyet gösteren firma ve kuruluşlar da yer alacak.

Yeni Asya / İzmir

26.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Asya 77. İzmir Enternasyonal Fuarında

  NEREDE NE VAR?

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır