"Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

“Sahte cennet”e TOBB isyanı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Değerli YTL kimin işine yarıyor?” diye sorarak, “Sanayicinin işine yaramıyor. Turizmcinin işine yaramıyor. Onun haricinde herkes memnun. Ama bu sahte cennet. Bunu geçmişte yaşadık. Bu sahte cenneti normal hale getirebilmek için, enflasyon belli bir oranda artıyorsa, ya girdi maliyetlerimizin düşmesi, ya da dövizin belli oranda artması lâzım” dedi.


TÜİK’in açlık sınırına tepki

DİSK Gaziantep Bölge Başkanı Nihat Bencan, Türkiye İstatistik Kurumunun açlık sınırı açıklamasına tepki göstererek, “Açlık sınırının 255 YTL olduğunu

Bakan da savunamadı

nTÜİK’in 255 YTL’lik açlık sınırını Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da savunamadı. Çağlayan, “Kuşkusuz böyle bir parayla ben de kalkıp geçinil


  MÜSİAD’dan gazetemize nezaket ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.


  Ramazan, gıdacılar için bir ikramiye

ÇAĞRI Hipermarket Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kara, Ramazan ayı’nın gıda ve perakende dünyası için bir ikramiye olduğunu vurguladı.


  Türk-İş'ten emeklilik uyarısı

TÜRK-İŞ, emekliliğini hak eden işçilerin, 1 Ekimden sonra emekli olmaları halinde aylıkları düşeceği endişesiyle emekli olmamaları için teşkilatını uyardı.


  ASKON: Tekstilde kapsamlı dönüşüm şart

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, tekstil için düşünülen özel teşviği, kapsamlı bir dönüşüm için fırsat olarak değerlendirme becerisini göstermek gerektiğini belirtti.


  Yıllık ihracat 129 milyar dolara ulaştı

DIŞ Ticaret Müsteşarlığı (DTM) İhracat Genel Müdürü Ali Boğa, Türkiye’nin yıllık ihracatının 129 milyar dolara ulaştığını bildirdi.


  Memurun hayali, borcunu ödeyebilmek

BAĞIMSIZ Yapı İmarSen tarafından yapılan araştırmaya göre, memurların büyük bölümü gelirlerinin harcamalarını karşılamamasından yakınıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır