"Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Dinî konular magazinleştirilmesin

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, basın mensuplarının dinle ilgili soruları, din bilginlerine sormasını isteyerek, “Dinî konuları magazin üslubuyla ele almak o an için belki tebessüme yol açıyor. Ama daha sonra zihinlerde ve gönüllerde yaralar bırakıyor. Çünkü din hepimizin dini, din bağının kutsalla olan ilişkimizin fazla hırpalanmaması gerekiyor” diye konuştu.


YİNE SORU İŞARETLERİ VAR

Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun Kırıkkale'deki barut fabrikasında 2.5 top patlayıcı maddenin havaya uçması, önceki yıllarda aynı yerde yaşanan patla

Minikler için yarın zil çalıyor

İLKÖĞRETİM 1. sınıf ile okul öncesi öğretime kayıt yaptıran minik öğrenciler yarın okulla tanışacak. 2008-2009 eğitim-öğretim yılı 8 Eylül 2008 Pazart


  İzmir'de okullarda su dağıtımı yapılacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, su deposu yapma kararı aldığı Karşıyaka, Bornova ve Çiğli bölgelerindeki ilköğretim okullarında, bu hafta başından itibaren pet şişeylerle su dağıtımı da gerçekleştirecek.


  Toptan ile Erdoğan TBMM’de biraraya geldi

TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de biraraya geldi.


  30 Ağustos törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, tüm yurtta, KKTC’de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı. Başkentte ilk tören, Anıtkabir’de düzenlendi.


  Balık çiftliği sorunu çözülecek

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, özel koyların ‘’balık çiftliği yatağı veya mezarı’’ haline gelmesini istemediklerini belirterek, konuyla ilgili kanun tasarısının yeni yasama yılında TBMM’ye gönderileceğini, sorunun bu yıl sonu gelmeden çözüleceğini söyledi.


  Avrupa Aile Hekimliği Kongresi, İstanbul’da

İSTANBUL'DA yaklaşık 40 ülkeden 4 binin üzerinde hekimin katılımıyla 4-7 Eylül tarihleri arasında “Avrupa Aile Hekimliği Kongresi” yapılacak. Avrupa Aile Hekimliği Kongresi Bilimsel Komite Başkanı Prof. Dr. Füsun Ersoy, kongrenin bu alanda “dünyanın ikinci büyük kongresi” özelliğini taşıdığını söyledi.


  Balıkçı bu sezon rekor bekliyor

İstanbul’daki 1900 balıkçı yarın “Vira Bismillah” diyerek denize açılacak. İstanbul Balık Komisyoncuları Derneği Başkanı Mehmet Uçan, “Bu sezon balık rekoru bekliyoruz. Palamut, çinekop, hamsi ve istavriti bol bol tüketilecek” dedi.


  Maytaptan yaralanan vekil kulağından ameliyat edildi

TOKAT'IN Turhal ilçesinde düzenlenen festival faaliyetleri sırasında ateşlenen maytabın yerinden çıkarak protokol bölümüne sıçraması sonucu yaralanan AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel’in kulağından ameliyat edildiği bildirildi.


  Meslek eğitimi için eylem planı

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı , meslekî ve teknik eğitimdeki öğrenci sayısını arttırmak amacıyla genel liselerin kontenjanlarının sınırlandırılmasından Seviye Belirleme Sınavı’na giren ve girmeyen öğrencilerin çeşitli yöntemlerle meslek okullarına yönlendirilmesine, meslek okullarındaki öğrencilerin 10. sınıftan itibaren sigortalanmasına kadar bir dizi tedbir alınmasına ilişkin eylem planı hazırladı.


  3G ile cepler coşacak

CEP telefonlarında üçüncü nesil hizmetler anlamına gelen 3G (Third Generation) ile ADSL’den daha hızlı internet bağlantısı cep telefonlarına gelecek, cep telefonundan görüntülü konuşma ve TV izlemek başta olmak üzere, bilgisayarda yapılan hemen her şey mümkün olacak.


  Büyük patlama deneyi riskler içeriyor

VRUPA İnsan Hakları Mahkemesi , aralarında bazı araştırmacıların da bulunduğu bir grup Avrupalı vatandaşın, “Büyük Hadron Çarpıştırıcı” aleyhindeki başvurusunu reddetti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır