"Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe ve Trabzon futbol şöleni yaşattı

Turkcell Süper Lig'de 17. hafta maçları bugün tamamlandı. 16. hafta maçlarının ardından 21 Aralık 2008 tarihinde ara verilen lig maratonu, geçen cuma günü yapılan Ankaraspor-Konyaspor maçıyla start aldı. 17. haftanın son maçında Pazar akşamı Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Devre arasına 4. sırada giren, ancak Ankaraspor'un 4. sıraya yerleşmesiyle 5'inciliğe gerileyen Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 3 puanı da kaçırınca basamak atlayamadı. Golsüz biten maçın ardından Fenerbahçe 33 puan ve averajla 5. sırada yer aldı. Lider Sivasspor'un 2. sıradan takipçisi Trabzonspor ise bu beraberlikle puanını 35'e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu.

SİVASPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI

Devre arasına lider giren Sivasspor, 17. hafta maçında, 3. sıradan takipçisi Galatasaray'ı konuk etti. 51. dakikada Abdurrahman ve 66. dakikada Sezer'in golleriyle 2-0 galip gelen Sivasspor, 37 puanla birinciliği kaptırmadı. Galatasaray ise 33 puan ve averajla 17. haftada da 3. sırada bulunuyor.Öte yandan haftanın açılış maçında Konyaspor'u konuk eden Ankaraspor, 1. dakikada Mehmet Çakır, 37. dakikada Hürriyet ve 69. dakikada Neca'nın penaltı golüyle 3-0 galip geldi. Ankara ekibi böylece, puanını 33'e çıkardı ve 6. sıradan 4. sıraya yükseldi.

BEŞİKTAŞ GALİBİYETLE BAŞLADI

Molanın ardından ilk maçına ev sahibi olarak çıkan Beşiktaş, Denizlispor'u 1-0 yenerek 3 puanlık bir başlangıç yaptı. Denizlispor'dan Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle 1-0 galip gelen siyah-beyazlı ekip 31 puanla 6. sıradaki yerini korudu. Ligin 17. haftasında 2 maç berabere tamamlanırken, 5 maç ev sahibi takımın, 2 maçta rakip takımın üstünlüğü ile sonuçlandı. Haftanın en farklı galibiyetini, sahasında Hacettepe'yi 4-0 yenen Kocaelispor aldı.

27.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CENTİLMEN OL, ÖDÜLÜ KAP

  F.Bahçe'ye takviye şart

  Yattara: Şampiyon oluruz

  Vehbi Emre'de takım halinde şampiyon olduk

  G.Saray Ümit Karan için Federasyon'a başvurdu

  A Millîler 11 Şubat'ta Fildişi Sahili ile oynayacak

  F.Bahçe ve Trabzon futbol şöleni yaşattı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır