11 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Umutlar tükeniyor

İSPANYOL basını, milli takımlarının 2010 Dünya Kupası'na direk katılacak olmasını kutlarken, Bosna Hersek'in Türkiye ile 1-1 berabere kalarak grup ikincisi olmayı hemen hemen garantilediğini yazdı. Marca gazetesi, ''Bosna beraberliği, Dünya Kupası'na doğru yolumuzu açtı'' ifadesini kullanırken, ''Beraberliğe memnun olan ev sahibi takım, Osmanlıların önündeki 4 puanlık avantajını korudu. Bosna, 2 maç kalmasına rağmen gelecek maçta grup ikinciliğini garantileyebilir'' yorumunda bulundu.

İSPANYA AFRİKA'YA KATILMAYI KUTLUYOR

AS gazetesi de ''Bosna, Türkiye'yi cezalandıramadı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılma ihtimali olan Bosna'da futbolcular, sorumluluk hissinden dolayı çok sinirliydiler. Avantaja sahip olsalar da ikincilik için mücadeleye devam edecekler'' ifadelerine yer verdi. İspanya'nın 5. Grup'ta oynadığı 8 maçı da kazanarak 24 puanla lider olarak Dünya Kupası'na katılmayı garantilemesiyle ilgili ''Şimdi Dünya Kupası'nı kazanmaya'', ''Güney Afrika'daki altına'', ''İspanya şimdiden Dünya Kupası'nda'', ''Dünya Kupası büyük rüyasına doğru'' başlıkları İspanyol basınının manşetlerine çıktı.

UEFA: Salihoviç'in golü

Türkiye'yi elenmeye itti

AVRUPA Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesi uefa.com'da, Bosna Hersek-Türkiye maçına ilişkin, ''Salihoviç, Türkiye'yi elenmeye itti'' yorumu yapıldı. 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta dün akşam 1-1 berabere biten Bosna Hersek-Türkiye maçıyla ilgili uefa.com'da yer alan haberde, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, rakip takımın kalecisi Supiç'i erken bir şutla test edip, 4. dakikada da gol attığı belirtildi. (A) Milliler'in, 20. dakikadan sonra geriye düştüğü ifade edilen haberde, maçın 25. dakikasında, yaklaşık 20 metreden kullanılan serbest atışta, Salihoviç'in, iyi bir vuruşla topu ağlara göndererek, durumu 1-1 eşitlediği kaydedildi. Türkiye'nin, bundan sonra Belçika ve Ermenistan, Bosna Hersek'in ise Estonya ve İspanya ile karşılaşacağı hatırlatılan haberde, Bosna Hersek'in, Estonya'yı yenerse, ikinci sırayı garantileyeceği ve gruptan çıkacağı kaydedildi.

11.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Umutlar tükeniyor

  SCOLARİ YILDA 16.6 MİLYON AVRO KAZANIYOR

  ABD FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI TÜRK EVİ'NDE KONUŞACAK

  12 Dev Adam tarih yazdı

  DENİZ NAKİ TARTIŞMASI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.