25 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

YILIN DERBİSİ KADIKÖY'DE

TÜRKCELL Süper Lig lideri Fenerbahçe ile takipçisi Galatasaray bugün Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadında kozlarını paylaşıyor.


Fenerbahçe'nin Kadıköy'de bu sezon bileği bükülmedi

TÜRKCELL Süper Lig'de yarın yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi, sarı-lacivertli ekibin bu sezon evindeki karnesi oldukça başarılı.

100 yıllık rekabette ilk gol Galatasaray'dan geldi

TÜRK sporuna damga vuran ve ''Zıt Kardeşler'' olarak adlandırılan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 100 yıla ulaşan ezeli rekabeti, birçok ilginç olaya ta


  DAUM İLE RİJKAARD İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

TÜRKCELL Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugün yapılacak derbi maçla, iki takımın teknik adamları Türkiye'de ilk kez birbirlerine rakip olacak.


  AZİZ YILDIRIM 13, ADNAN POLAT 1 DERBİ KAZANDI

FENERBAHÇE ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçla birlikte iki kulübün başkanları, başkan sıfatıyla birbirlerine karşı 4. kez derbi heyecanı yaşayacaklar.


  TURGAY ŞEREN'İN REKORU

FENERBAHÇE-Galatasaray maçlarında en çok oynama rekoru Turgay Şeren'e ait. (A) Milli Takım ve Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Şeren, kaleyi 55 kez Fenerbahçe'ye karşı korurken, rekabette en çok forma giyen futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.


  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

15.00 Kasımpaşa-Denizlispor (R. Tayyip Erdoğan) 15.00 Manisaspor-Antalyaspor (Manisa 19 Mayıs) 15.00 Sivasspor-Gaziantepspor (Sivas 4 Eylül) 15.00 Diyarbakırspor-Gençlerbirliği ( Atatürk) 20.00 Fenerbahçe-Galatasaray (Şükrü Saracoğlu)


  BANK ASYA 1. LİGDE BUGÜN

13.30 Karşıyaka-Orduspor (Alsancak-Seyircisiz) 13.30 Kardemir Karabük-Buca (Necmettin Şeyoğlu) 13.30 Boluspor-Gaziantep B. Belediyesi (Atatürk) 13.30 Çaykur Rize-Konyasor (Yeni Rize-Seyircisiz) 13.30 Kocaelispor-Dardanelspor (İzmit İsmetpaşa) 13.30 Adanaspor-Altay (Adana 5 Ocak) 13.30 Hacettepespor-Kayseri Erciyes (Cebeci İnönü) 26 Ekim Pazartesi: 20.00 Samsunspor-Giresunspor (19 Mayıs)


  Tayfun: Trabzonspor'da oynamak kolay değil

TRABZONSPOR'UN savunma oyuncusu Tayfun Cora, bordo-mavili takımda oynamanın kolay olmadığını söyledi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.