05 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KÜFÜR YÜZÜMÜZÜ KIZARTTI

BEŞİKTAŞ Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Wolfsburg ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e yönelik küfürlü ve hakaret içeren tezahüratlar yapılmasına tepki gösterdi.

Karadeniz, çok üzücü bir olay yaşandığını belirterek, ''Beşiktaş Kulübü Başkanı hepimizin başkanıdır ve o makama saygı göstermemiz gerekir. Seyircinin maçtaki galibiyet beklentisini, tepkisini anlıyorum. Beşiktaş istediği sonucu alamamıştır, tepki normaldir. Aleyhte tezahürat yapılır ama küfür ediglmesini kınıyorum. Beşiktaş Kulübü Başkanı'na bu sözlerin söylenmesine son derece üzüldüm. Taraftarımız bunu başkanlarına yapmamalıydı'' diye konuştu. ''Zaten 3 ay sonra bir seçim var ve önümüze sandık konacak'' diyen Karadeniz, ''Dünyanın gözü önünde Beşiktaş Kulübü Başkanı'na küfür etmeyi hiçbir Beşiktaşlı ve sporsever tasvip edemez. Çok çok üzgünüm. Neticede başkan sahada oynamıyor ki, futbolcusu var teknik heyeti var. İyi oynamadığımızı gördük, isyan ettik, üzüldük ama bu demokratik tepkiyi tribün terörü haline getirmek çok yanlış. Beşiktaş Kulübü Başkanı'na hakaret ve küfür içeren sözler söylemek çok çirkin bir hareket'' ifadelerini kullandı.

UTANDIM, ALMANLAR'A SÖYLEYEMEDİM

Karadeniz, maçı Almanlar'la birlikte izlediklerini ifade ederek, ''Verilen tepkilerden sonra da bana ne olduğunu sordular. Onlara, 'Başkanımıza küfür ediyorlar' diyemedim, utandım'' dedi. Beşiktaş taraftarlarına seslenen Karadeniz, ''Sakin olup, sinirlerine hakim olmalarını istiyoruz. Onlar bizim 12. kuvvetimizdir. Demokratik tepkilerini koyabilirler ama bu küfürle olmaz. Beşiktaş Kulübü'nde başkanlık makamına saygı duymamız gerekir. Bu makama kesinlikle saygısızlık yapmamalıyız'' şeklinde konuştu. Yapılan küfürlü tezahüratların ardından Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in sinirlenip ayağa kalkarak tepki göstermesine de değinen Karadeniz ''Küfürler ediliyor diye bir tepkisi oldu. Bunu yapmaması lazımdı, ben de tuttum onu. Ama sanırım yapılan küfür ve hakaretlere dayanamadı. 'Görüyorsunuz, ben tezahüratlara bir şey demiyorum, ama küfürü kabul edemem' dedi'' diyerek sözlerini tamamladı.

05.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KÜFÜR YÜZÜMÜZÜ KIZARTTI

  F.Bahçe-Steaua Bükreş

  Dinamo Bükreş-G.Saray

  Beşiktaş Avrupa'da galibiyeti unuttu

  KARTAL SERVETE DE VEDA ETTİ

  BATMAN'DA İLK MASA TENİSİ MAÇI OYNANACAK

  EFES DEPLASMANDA MALAGA KARŞISINDA

  MEHMET ÇAKIR'IN İNTERNET SİTESİ YAYINA BAŞLADI

  TRABZON İDMANINDA RİGOBERT SONG GERGİNLİĞİ

  İSPANYA "BECKHAM YASASI" NI TARTIŞIYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.