16 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fener koltuğu devretti

Turkcell Süper Lig'in 21. haftası, bir maç dışında tamamlanırken, önceki gün 5 karşılaşma oynandı. Feherbahçe, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Manisaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak puanını 45'e yükseltti. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından liderliği Galatasaray'a kaptırdı.

Haftayı Ankaraspor'un cezası sebebiyle maç yapmadan geçen sarı-kırmızılı takım, aldığı 3 puanla Fenerbahçe'nin 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu. Manisaspor'un gollerini Isaac atarken, Fenerbahçe'nin golleri ise Cristian ve Gökhan Ünal'dan geldi. 90 7. dakikada Gökhan Ünal'ın golüne engel olamayarak 1 puanla yetinen Manisaspor'un puanını 20'ye yükseltmesine reğmen sıralamadaki yeri değişmedi.

Beşiktaş ise bu hafta deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 yenilerek, zirve yarışında önemli bir yara aldı. Siyah-beyazlılar bu mağlubiyet sonrasında 38 puanda kalırken, puan cetvelinde beşinci sırada yer aldı. Kasımpaşa, Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek son iki haftada öne geçtiği maçları kaybetme şanssızlığını bu hafta yaşamadı ve 3 puanın sahibi oldu. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, konuk ettiği üst sıralar için mücadele eden Kayserispor'u 1 -0 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Denizlispor daha önce Ankaraspor karşısında 3-0 hükmen galibiyetten 3 puan almıştı. Lig'de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Ankaragücü ise konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere kaldı.

16.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli: Sağlığımla oynamayın

  F.Bahçeli oyuncular oyundan memnun

  Galatasaray'da liderlik sevinci

  RUS İDDİASI: HİDDİNK 4 MİLYON DOLARA TÜRKLERLE ANLAŞTI

  All-Star'da seyirci rekoru

  Teknosa Türkiye Kupası ‘8'li Final’ kuraları çekildi

  Fener koltuğu devretti

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  22. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl