20 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

 

ZİRVEDE HATA YAPAN YANDI

TÜRKCELL Süper Lig'de bitime 4 hafta kala, şampiyonluk yarışı da, kümede kalma mücadelesi de heyecanlı maçlara sahne olacak.

Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor ile yakın takipçisi Fenerbahçe'nin, şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Beşiktaş'ın bir adım önünde yer alması, tüm dikkatleri bu iki takım üzerine çekiyor. 65 puanla son 4 haftaya lider olarak giren Bursaspor, kalan haftalarda zorlu maçlara çıkarken, Ankaraspor ile karşılaşacak olması nedeniyle de bir haftayı maç yapmadan geçecek. Yeşil-beyazlılar, 31. haftada deplasmanda 3. sırada yer alan Galatasaray'a konuk olacak. Bir sonraki hafta sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Bursaspor, 33. haftayı ise ''bay'' olarak geçecek. Ligin son haftasında ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Bursaspor, Fenerbahçe ile arasındaki 1 puanlık farkı korumaya çalışacak ve lig sonunda şampiyonluğu göğüsleyecek taraf olmak için mücadele edecek. 64 puanla Bursaspor'un en yakın takipçisi Fenerbahçe ise kalan 4 haftada 2 kez deplasmanda, 2 kez de sahasında oynayacak. Sarı-lacivertliler, ligin 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken, 32. haftada Eskişehirspor'u sahasında konuk edecek. 33. haftada Ankaragücü deplasmanına gidecek Fenerbahçe, ligin son haftasında ise sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ GERİYE DÜŞTÜ

Ligde 60 puanla 3. sırada yer alan Galatasaray ile 57 puanla 4. sırada bulunan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında rakiplerinin bir adım gerisinde kaldı.Sarı-kırmızılılar, ligde haftasonu lider Bursaspor'u konuk edecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelmeye çalışacak Galatasaray, daha sonraki haftalarda ise deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahasında Antalyaspor ve son hafta da deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 31. haftada sahasında Sivasspor'u konuk edecek Beşiktaş ise 32. haftada Diyarbakırspor ile deplasmanda karşılaşacak. 33. haftada Manisaspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, ligin son haftasında ise lider Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

20.04.2010


 

EN ÇOK KIRMIZI KART ÇIKAN DERBİ OLDU

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta hakem Hüseyin Göçek, 3 kırmızı, 8 de sarı kart gösterdi.

Bu maç, ezeli rakiplerin arasında 2001-2002 sezonundan sonra en çok kırmızı kart gösterilen müsabaka oldu.

20.04.2010


 

Hüseyin Göçek Beşiktaş'ı katletti

BEŞİKTAŞ Kulübü'nün, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepkisi sürüyor.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Fenerbahçe derbisinde hakem faciası yaşadıklarını öne sürerek, ''Biz atama yapılmadan önce Hüseyin Göçek'in bu derbinin tansiyonunu kaldıramayacağını söylemiştik. Buna rağmen atama yaptılar ve durum ortada. Açık bir penaltımız verilmezken, ortada faul yokken Ernst ve İbrahim Toraman'a kırmızı kartlar gösterildi. Penaltı noktasının kazılması ise ayrı bir olaydı. Beşiktaş hakemler tarafından katledilmiştir'' diye konuştu. Sinan Vardar, ayrıca Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da sitemde bulundu. Aziz Yıldırım'ın, Lugano'nun elle oynadığı penaltı pozisyonu sırasında, bunu dile getiren Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu'na ''Otur yerine'' diye tepki gösterdiğini belirten Vardar, ''Biz gereken cevabı verdik ama Sayın Aziz Yıldırım'ın bu tepkisi nedeniyle protokolün ön bölümündeki taraftarlardan binlerce küfür yedik. Bu durum Aziz Yıldırım'a hiç yakışmadı. Biz onları BJK İnönü Stadı'nda çok iyi bir şekilde ağırlamış ve uğurlamıştık'' şeklinde konuştu.

20.04.2010


 

BİLİCA Türk futbolunu kazdığı mezara gömdü

BEŞİKTAŞ Kulübü eski yöneticisi Levent Erdoğan, Fenerbahçe derbisinin hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi.

Levent Erdoğan, derbi maçta aleyhlerine olan birçok hakem hatasının yaşandığını belirterek, ''Türk futbolu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bilica'nın penaltı noktasında kazdığı mezara gömülmüştür'' dedi. Bilica'nın kazdığı penaltı noktasının çukura dönüştüğünü kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu: ''Her ne kadar maçın hakemi penaltı noktasındaki bu mezarı ayağıyla toprak atarak örtmeye çalıştıysa da penaltı noktasını nizami hale getirememiş, bu nedenle de Bobo, penaltı vuruşunu düzgün yapamamış ve penaltıya gole çevirememiştir. Maçın oynandığı sahanın işaretlerini ve şeklini değiştiren oyuncuya kırmızı kart göstermek gerekirken, bunu yapmamak büyük bir hata olduğu gibi, nizami olmayan penaltı noktasından atış yaptırmak da büyük bir kural hatasıdır ve maçın muhakkak tekrarını gerektirir.'' Levent Erdoğan, Mustafa Denizli'ye de sitemde bulunarak, ''Beraberliğin bile Beşiktaş'a fayda sağlamadığı bir ortamda defansif bir kadroyla maça başlamak da doğru bir taktik değildi'' diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKİYE ONU KONUŞUYOR

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde en çok göze batan isim Bilica oldu. Brezilyalı futbolcu yaptığı kurallara aykırı hareketlerle Beşiktaşlı futbolcuların büyük tepkisini çekti. Maçın ilk yarısında kaleci Volkan'a faul yapan İbrahim Kaş'ın kulağını çeken Bilica, bir mücadele sonrasında elini uzattığı İbrahim Toraman'nın terslemesi sonrasında bu futbolcunun saçından tutup, çekti. Maçın ikinci yarısında sert hareketlerini sürdüren Bilica, Beşiktaş'ın kazandığı penaltı öncesinde atış noktasını eşeleyerek çukur açtı ve Bobo'nun penaltı atışını kaçırmasına sebep oldu.

20.04.2010


 

Denizli'nin hesabı tutmadı

Eski zamanlar, okuma yazma oranı düşük. Elliye kadar saymanın maharet olduğu dönem. Anlatılan hikâyeye göre, komutanlar asker ocağına yeni gelmiş askerleri toplar ve kim elliye kadar sayarsa çavuş yapılacağını söyler. Çavuşluk önemli rütbe. Çok sayıda asker arasından yalnızca biri bu işe talip olur ve komutanların huzurunda yüksek sesle saymaya başlar. Herkes pür dikkat. Bir…İki… Üç…. Artık sona yaklaşılmıştır. Rütbe için sadece birkaç rakamın söylenmesi kalmıştır. Bizimki yavaş ama sesini daha da yükselterek ve vurgulu bir tonlama ile devam eder.Aha kırk altııı….aha kırk yediii. (Diğer askerlerden bravo sesleri ve tezahüratlar duyulmaya başlamıştır) Aha kırk sekiiiz…. Biraz şımarık ve kasıntılı bir edayla aha kırk dokuuuz…..Aha otuuuuuzzz...

Ne kadar iddialı olursan ol, ne kadar bilirsen bil, başarmaya az kalmışken son anda yapılan bir hata ve dikkatsizlik tüm biriktirdiklerini alır götürür. Mustafa Denizli: “30. haftada ya bu iş biter ya da biz biteriz” demişti. Geriye kalan beş haftada şampiyonluk rütbesini takmaya yaklaşan Beşiktaş için 30.hafta kırk dokuzdan otuza düşmüş asker gibi oldu. Mustafa Denizli yine, “32. haftada işin içinden çıkılmaz olur” demişti, Fenerbahçe mağlubiyeti ile Beşiktaş şampiyonluk işi içinden çıktı.

Geçen yıl yaptıkları hesaplar tutan ve 2 kupa kazanan Denizli’nin hesapları bu yıl niye tutmadı? Elbette bu sorunun çok çeşitli cevapları olabilir. Yanlış, pahalı transferler, lige kötü başlangıç, sakatlıklar vs. Ama galiba Denizli hakem faktörünü hesaba katmadı. Gerek Trabzon gerekse Fenerbahçe maçlarında görüldü ki, hakem kararları maçın skoruna doğrudan etki ediyor. Eksik bir kadroyla Fenerbahçe karşısına “olmak ya da olmamak” mücadelesi için çıkan Denizli, ilk dakikalarda gol yiyebileceğini hesap edebilirdi. Bobo’nun penaltı kaçırabileceğini hesap edebilirdi.İkinci yarıda yorulacak Fenerbahçe’nin üzerine diri kalmış fizik gücü yüksek futbolcularla saldırabilmeyi hesap edebilirdi.

Nitekim öyle de oldu. Yorulan, oyundan düşen Fenerbahçeli oyuncular hırçınlaştı, bunaldı. Ama hesapta olmayan (hafta içi çok konuşulan) bir hakem vardı ki, verdiği skandal kararlarla Beşiktaş’ın mağlubiyetine zemin hazırladı. Mustafa Denizli hakem kararlarının Beşiktaş aleyhine olabileceğini hesap edemedi. Hüseyin Göçek, Lugano’nun ceza sahasında el ile oynamasını görmesine rağmen penaltı veremediği gibi, Fenerbahçeli futbolcuların kartlık sert hareketlerine prim verdi. Kartlarda Beşiktaş’a cömert Fenerbahçe’ye cimri davrandı. Emre, Lugano.Bilica, Alex ve Guiza’ya kart göstermediği gibi, işittiği itirazvari azarları, el-kol hareketlerini de sineye çekerken, Ernst ve İbrahim Toraman'ı kırmızı kartla oyundan atmakta tereddüt etmedi. Hüseyin Göçek istikbal vaad eden iyi bir hakem olabilirdi ama Fenerbahçe maçındaki kararlarından sonra sadece Beşiktaş'ı değil kendini de bitirdi.

NADİ AKSOY [email protected]

20.04.2010


 

Bursaspor kaçıyor F.Bahçe kovalıyor

Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Bursaspor'u takibini sürdürdü. Kadıköy'deki karşılaşmada Beşiktaş'ı Alex'in 2. dakikada attığı golle yenen sarı-lacivertliler, puanını 64'e yükselterek, Bursaspor'un 1 puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe'de oyuna sonradan dahil olan Vederson maçın son bölümünde gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı kart gören Vederson ile 4. sıra kartına ulaşan Bilica, gelecek hafta Kasımpaşa ile yapılacak maçta cezalı duruma düştü. Beşiktaş ise rakibi karşısında etkili olamazken, Bobo'un ayağından da bir penaltı kaçırdı. Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında Beşiktaş, şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Siyah-beyazlılarda, Ernst ve İbrahim Toraman, kırmızı kartla oyun dışında kalarak, cezalı duruma düştü. Sahasındaki maçta Gaziantepspor'u 2-0 yenen Bursaspor, 65 puanla liderliğini sürdürmeyi başardı. Yeşil-beyazlıların gelecek hafta İstanbul'da Galatasaray ile yapacağı karşılaşma, şampiyonluk yolunda büyük bir önem taşıyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Diyarbakırspor ve Denizlispor, haftayı mağlubiyetlerle kapadı. Diyarbakırspor cezası nedeniyle Ankara'da oynadığı maçta Kayserispor'a 3-0 yenilerek, 24 puanda kaldı. Denizlispor ise deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 yenilerek, 21 puanda kalırken, kümede kalma umutlarını da azalttı.

20.04.2010


 

TOPLU SONUÇLAR

Bursaspor-Gaziantepspor : 2-0

Sivasspor-Ankaraspor : 3-0 (Hükmen)

Diyarbakırspor-Kayserispor : 0-3

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği : 1-3

Ankaragücü-Eskişehirspor : 3-1

Manisaspor-Galatasaray : 1-2

Antalyaspor-Denizlispor : 2-1

Fenerbahçe-Beşiktaş : 1-0

20.04.2010


 

GOL KRALLIĞI

Gol krallığında Kayserisporlu Makukula, 19 golle ilk sıradaki yerini korudu. Bu futbolcuyu, 12 golle Gaziantepsporlu Souza, 11 golle Beşiktaşlı Bobo, 10'ar golle Fenerbahçeli Alex, Galatasaraylı Baros, Trabzonsporlu Umut ve Gençlerbirliği'nden Mustafa izledi.

20.04.2010


 

HAFTANIN KARMASI

Volkan (Fenerbahçe), Erhan Güven (Antalya), Hürriyet (Ankaragücü), Saidou (Kayseri), Hurşut (Gençlerbirliği), Mehmet Eren (Kayseri), Keita (Galatasaray), Volkan (Bursa), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Alex (Fenerbahçe), Vittek (Ankaragücü).

20.04.2010


 

HAFTANIN FUTBOLCUSU

Volkan Demirel (F.Bahçe)

20.04.2010


 

HAFTANIN HAKEMİ

Abdullah Yılmaz

(Manisaspor- Galatasaray)

20.04.2010


 

HAFTANIN TAKIMI

Gençlerbirliği

20.04.2010


 

31. HAFTANIN PROGRAMI

24 Nisan Cumartesi: Gençlerbirliği - Antalyaspor, Denizlispor - Ankaragücü, Kayserispor - Manisaspor, Beşiktaş - Sivasspor. 25 Nisan Pazar: Gaziantepspor - İstanbul Büyükşehir Belediye, Kasımpaşa - Fenerbahçe, Galatasaray - Bursaspor. 26 Nisan Pazartesi: Eskişehirspor - Trabzonspor.

20.04.2010


 

Kariyerinde ilk defa ‘tur’ kazandı

46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu kazanan İtalyan bisikletçi Giovanni Visconti, hayatında ilk kez böyle bir tur kazandığını söyledi.

46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Ferdi Genel Klasman birinciliğini elde eden ISD - Neri takımının bisikletçisi Giovanni Visconti, yarış sonrası düzenlediği basın toplantısında, kendisi için ilginç bir deneyim olduğunu belirterek, ''Hayatımda ilk kez tur kazandım. Bunda takım arkadaşlarımın çok büyük bir katkısı var'' dedi. Tur yarışlarında deneyimi olmadığını, genel klasman birincisi olmayı daha önce denemediğini ifade eden İtalyan sporcu, 3 yıl önceki İtalya Turu'nda 8 gün boyunca pembe mayoyu taşıdığını bildirerek, ''Türkiye turunda kendimi daha iyi hissettim'' diye konuştu.

GELDİM, PİŞMAN DEĞİLİM

Vıscontı, ''Yarışı kaybetmekten korktunuz mu'' şeklindeki bir soruyu da ''Hayır korkmadım. Cofidis takımının çok girişimleri oldu. Ama başaramadılar. Cofidis ve birkaç takım oyuncusundan ürktüm sadece. Bu etapta sprintte kaza yapmaktan endişe duydum. Genel olarak çok iyi bir yarıştı'' diye cevapladı. İtalya turu yerine Türkiye Bisiklet Turu'na katıldığı hatırlatılan ve pişman olup olmadığı sorulan Visconti, ''Böyle bir pişmanlığım yok. Bundan sonra İtalya ve Fransa turu koşmak istiyorum. Büyük yarışlarda olmak niyetindeyim'' dedi. Ülkesine döndüğünde ailesine neler söyleyeceği de sorulan Visconti, ''Aileme ve dostlarıma tekrar Türkiye'ye gitmek istediğimi söyleyeceğim'' ifadesini kullandı.

PARA ÖDÜLLERİ

İstanbul'da başlayıp Alanya'da sona eren 1257 kilometrelik yarış boyunca, yaklaşık 160 bin avro para ödülü dağıtıldı. Her etapta ilk 20 sporcuya dağıtılan toplam para ödülü 12.400 avro olarak belirlendi ve 8 etap boyunca dağıtılan ödüller 99 bin avroyu buldu. Yarış sonunda dağıtılan paralarla birlikte toplam ödül miktarı 160 bin avroya ulaştı.

20.04.2010


 

GREKODA BURUK SEVİNÇ

AZERBAYCAN'IN başkenti Bakü'de Pazar günü sona eren Avrupa Güreş Şampiyonası'nda, Türkiye, takım sıralamasında 38 puanla ikinciliği elde etti.

Rusya'nın 52 puanla birinci sırada yer aldığı şampiyonada Türkiye, Ukrayna ile birlikte 38 puan elde etti. Ancak Türk Milli Takımı'nın kazandığı altın madalya sayısı Ukrayna'dan fazla olduğu için, 2. sırada yer aldı. Evsahibi Azerbaycan ise 31 puanla 4. oldu. Grekoromen stilde ilk gün sonunda Türkiye, 10 puanla 9. sırada bulunuyordu. Son gün 3 sıklette yapılan müsabakalar sonrasında 28 puan kazanan Türkiye, inanılmaz bir çıkış yaparak, ikinci sırada yer almayı başardı. Türkiye, serbest stilde ise 34 puanla 5. olmuştu. Bayan Milli Takımı ise 14 puanla 10. basamakta kaldı.

BAŞKAN BAK: 4 SIKLETTE BEKLENEN SONUÇLARI ALAMADIK

Güreş Federasyonu Başkan Osman Aşkın Bak, şampiyonadan son günde gelen madalyalarla mutlu ayrıldıklarını belirterek şöyle konuştu:''Grekoromen takımımız Dünya Şampiyonu olarak buraya geldi. İlk 4 sıklette beklediğimiz sonuçları alamadık. 2 altın, 1 bronz madalya ile şampiyonayı ikinci sırada tamamladık. Bu güzel bir sonuç. Dünya şampiyonumuz Selçuk Çebi'nin yokluğunda Şeref Tüfenk de görevini yaptı. Fakat bazı sıkletlerde eksiklerimiz bulunuyor. Arayışlarımız devam edecek. Son günde madalyalar buradan mutlu ayrılmamızı sağladı. Hedefimiz 2012 Londra olimpiyatları.''

KAYAALAP VE AVLUCA MİNDERDE ŞAMPİYONLUK TURU ATTI

Avrupa Şampiyonluğunu rakiplerine hiç sayı vermeden elde eden Rıza Kayaalp ise kendisine emeği geçen herkese teşekkür ederek, ''Genellikle müsabakaları zorlanmadan kazandım. Bundan sonraki hedefim dünya ve olimpiyat şampiyonlukları'' dedi. Rıza Kayaalp'in final maçı sonrasında Nazmi Avluca ve Rıza Kayaalp, Türk ve Azeri bayraklarıyla minderde tur attı.

20.04.2010


 

Türkiye Turu dünyanın en iyi turu olacak

TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun, çok başarılı bir organizasyonla tamamlandığını belirterek, ''Amacımız bu turu, gelecek senelerde tüm dünyada en az Fransa Bisiklet Turu kadar bilinen bir tur yapmaktır'' dedi.

Müftüoğlu, bu yıl turun ve katılan sporcuların kalitesinin önceki yıllara göre çok arttığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun uluslararası önemli spor organizasyonları arasına girdiğini belirten Müftüoğlu, ''Bunun elbette en önemli nedeni, son üç senede yakaladığımız başarıyla turu, bisiklet dünyasının şampiyonlar ligi olan 'HC-Hors Class' kategorisine çıkarmış olmamızdır'' dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Müftüoğlu, şöyle konuştu: ''Öncelikle son üç sene boyunca bize koşulsuz destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'e, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay'a, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Sayın Yunus Akgül'e, Federasyonumuzun ve Tur'un tüm resmi sponsorlarına, tura, katılan takım ve sporculara, son olarak turun başarılı olması için büyük bir özveri ve disiplinle çalışan Organizasyon Komitesi'nin değerli üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Bu sene turu, 25'i yabancı 90 gazeteci takip etmiş ve tur canlı olarak her gün iki saat 123 ülkede ve 28 dilde yayınlanmıştır.''

20.04.2010


 

Derbi canavarı

Testilerden biri daha kırıldı. Kırmızı kartların havada uçuştuğu derbide Beşiktaş Volkan Demirel'in eldivenlerine takılırken, sarı lacivertliler, kaptanlarının daha karşılaşmanın 80. saniyesinde attığı golle şampiyonluk yolunda yelkenlerini iyice şişirdi. Ezeli rakiplerine peş peşe darbeler indiren Fenerbahçe, enteresandır bundan sonra yine ebedi dostlarının Bursaspor'a azizlik yapmaları için duacı. Tabi kendisi de maçlarını kazanmak şartıyla.

Alex De Souza tam anlamıyla haftaya belki de sezona damgasını vurdu. Kupada ecel terleri döken takımını attığı golle finale taşırken, derbide de arkadaşlarını soyunma odasına mutlu götüren adamdı. 'Uyurgezer Dahi' yi, koşmuyor, takımı eksik bırakıyor, onun yüzünden oyun formatı çift forvete dönemiyor, hırsı yok diye hep eleştirdik. Ama o ansızın sahneye çıkıp herkesi ters köşe yapmayı bildi. Kim ne derse desin Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en faydalı ve en yararlı yabancısı olarak kulüp tarihinin altın sayfalarında yerini alacaktır.

Diego Lugano-Fabio Bilica iklisi gol orucuna devam ediyor. Bakalım Brezilyalı oyuncunun yokluğunda Kasımpaşa karşısında da gol yememe alışkanlığı sürdürülebilecek mi? Sivasspor da parlayıp Fenerbahçe'ye transfer olan Fabio Bilica hırsı ve Uruguaylı ile uyumu açısından olumlu bir tablo çizerken, sebep olduğu penaltılar ve beyaz noktaya attığı çirkin tekmelerle büyük takım oyuncusu olmadığını bir kez daha herkese göstermiş oldu.

Beşiktaş bu yenilgi ile hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi şansını yitirdi. Artık hedefi UEFA Avrupa Ligi olmalı. Siyah beyazlılar açısından maçın kırılma noktası Volkan Demirel'in kurtardığı penaltıydı. Bobo bunu gole çevirebilseydi, Kadıköy'den başları dik ayrılabilirleedi. Öte yandan Rüştü Rençber de meslektaşı Leo Franco ile aynı kaderi paylaştı. Alex De Souza'nın şutu Selçuk Şahin'in ki ile kıyaslanamaz ama milli kaleciye yediği bu gol yakışmadı.

Hakem Hüseyin Göçek gösterdiği ve göstermediği kartlarla tam bir faciaydı. Maç öncesinde hakkında olumsuz konuşulan tüm konularda otoriteleri haklı çıkardı.

MEHMET ILGAZ [email protected]

20.04.2010


 

Nike Premier Cup'ta şampiyon Bucaspor

Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası'nın final maçında Bucaspor, Bursaspor'u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Bucaspor'a kupasını Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam verdi.

NIKE Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası'nın final maçında Bucaspor, Bursaspor'u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek birinci oldu. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan final maçında Bursaspor ile Bucaspor normal süreyi 1-1 berabere tamamladı. Uzatmalarda gol bulan Bucaspor, maçı 2-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Şampiyon olan Bucaspor'a kupasını, Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam verdi. Organizasyonda Beşiktaş ise Kasımpaşa'yı 5-3 mağlup ederek üçüncü oldu.

20.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım