03 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İthalat hayvancılığı baltalar

Kasaplik canlı hayvan ve et ithalatı yolunun açılması ve ithalata süreklilik kazandırılmasının Türkiye’yi sadece kırmızı et üretiminde değil, süt üretiminde de pek çok sorunla karşı karşıya getireceği kaydedildi.



Fiyatlar üreticide düştü, markette düşmedi

Türkıye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) bir süreden beri sürdürdüğıü üreticiden tüketiciye gıda fiyatlarındaki değişimleri inceleyen araştırmasına göre, üretici ile market fiyat farklarının yüzde 307’leri bulduğunu ortaya koydu.



Hububat alım fiyatı açıklandı

Tarim ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) hububatta müdahale alım fiyatlarını açıkladı.



Türkiye’nin 34 milyar dolarlık tahkim dâvâsı var

Türkıye’nın önünde yaklaşık 34 milyar dolar tutarında 6 tahkim dâvâsı bulunuyor.



Beş ilde elektrik özel sektöre geçti

Osmangazı Elektrik Dağıtım Şirketi, Eti Gümüş’e devredildi. Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Bilecik illerinde 1 milyon 300 bin aboneye hizmet veren Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi’nin özelleştirilmesi için açılan ihalede en yüksek teklifi, Eti Gümüş şirketi vermişti.



Euro’ya ‘Merkez’ desteği

Dünyanin başlıca merkez bankaları, Euro Bölgesi’ndeki borç krizinin etkisiyle Euro’da meydana gelen sert değer kaybına rağmen Euro cinsi yatırımlarını durdurmayacaklarını ifade etti.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.