04 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Hesabı sorulacak

Dışişleri Bakanı Ahmet Davudoğlu, İsrail’in haksız saldırısı ile ilgili soruşturmada bütün uluslararası forumların ve uluslararası kurumların harekete geçirileceğinin altını çizerek, “Şundan herkes emin olmalıdır: Tek bir vatandaşımızın hukukunu dahi korumaya kararlıyız. Bunun hesabı sorumlu olan kişilerden, ülkelerden sorulacak” dedi.


Şehidler dualarla uğurlandı

İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırıda hayatlarını kaybeden 9 yardım gönüllüsünden 8’inin cenazesi için Fatih Camii’nde cena

Yıldız: İsrail ile yeni enerji projesi düşünmüyoruz

ENERJİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “İsrail ile süreç normale dönmeden Mavi Akım ve Manavgat suyu projeleri başlamayacak” dedi.


  Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı inceleme başlattı

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül, Gazze’ye insanî yardım götürürken İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan gemilerde bulunan yardım gönüllülerinin talepleri üzerine inceleme başlattıklarını bildirdi.


  Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye bu saldırıyı asla affetmeyecek

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere yaptığı saldırıyla ilgili “Türkiye kendi vatandaşlarına ve kendi gemisine karşı uluslar arası sularda yapılan böyle bir saldırıyı asla affetmeyecektir” dedi.


  Başbakan Erdoğan: Biz artık bu zorbalığa, göz yummayız

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in yaptığı zorbalığa birilerinin göz yumabileceğini ve görmezden gelebileceğini belirterek, “Ama biz artık bu zorbalığa, saldırganlığa göz yummayız, boyun eğmeyiz, görmezden gelemeyiz” dedi.


  Gazze’ye sonbaharda yeni filo hazırlığı

Özgür Gazze Hareketi, İsrail’in ablukaya aldığı Gazze Şeridi’ne sonbaharda gönderilmek üzere yeni yardım filosu organize ettiğini bildirdi.


  Tel Aviv Büyükelçisi Çelikkol Ankara’ya geldi

TÜRKİYE'NİN Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol Ankara’ya geldi.


  Paket mesaisi Salı’ya kaldı

Anayasa Mahkemesi, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemine ilişkin incelemeye 8 Haziran’da devam edecek.


  6 maden ocağI kapatIldI

Zonguldak’ta havalandırma, alev sızdırmaz malzeme ve gaz izleme sistemi eksiklikleri belirlenen 6 maden ocağının kapatılması kararı alındı.


  Oktay’ın ifadesini Çolakkadı alacak

“Ergenekon” soruşturması kapsamında1 Haziran’da, Ankara’da gözaltına alınan Oktay’ın ifadesinin eski Adalet Bakanı olması dolayısıyla 1 Ocak 2006 tarihli Adalet Bakanlığı genelgesi gereği Başsavcılık tarafından alınacağı belirtildi.


  Emekli Tuğgeneral Tanyeri ifade verdi

“Balyoz Planı’’ iddiaları soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine getirildi.


  Belediye başkanının aracı kurşunlandı

amasya'nIN Merzifon ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı’nın özel otomobilinin, evinin önünde park halindeyken kurşunlandığı bildirildi.


  İskenderun'da bir piskopos öldürüldü

Anadolu Katolik Kilisesi Episkoposu Luigi Padovese, Hatay’ın İskenderun ilçesindeki evinin bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü.


  Erdoğan Kılıçdaroğlu’na ‘hayırlı’ olsun dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda bir araya geldi.


  Trabzon’da ‘Ergenekon’ gözaltısı

“Ergenekon’’ soruşturması kapsamında, Trabzon’da bir emekli albayın gözaltına alınıp İstanbul’a gönderildiği belirtildi.


  Sınavlar sınıfları boşalttı

SBS ve LYS’ye sayılı günler kala, ilköğretim ile lise öğrencilerinin, okullara gitmeyerek devamsızlık haklarını sonuna kadar kullanmaları, sınıfların da boşalmasına sebep oldu. SBS ve LYS’ye girecek öğrenciler, yaklaşan sınavlara daha iyi motive olmak ve son kez dersleri gözden geçirebilmek için okulları yerine dershaneye gitmeyi ya da evde ders çalışmayı tercih ediyor.


  Otobüslerde çocuklar için kemer tartışması

YIllardIr uygulanan Karayolu Taşımacılığı Kanunu yönetmelikleri ve 1 Haziranda uygulanmaya başlanan Trafik Kanunu’nun ilgili yönetmeliğinin birbiriyle çeliştiği öne sürülürken, bu durumun hem otobüsçüleri hem de aileleri sıkıntıya soktuğu bildirildi.


  Karagöl’e nur gezisi

Emek'li Can Kardeş ve Genç Yaklaşım okuyucularını biraraya getiren Karagöl gezisi memnuniyetlere vesile oldu.


  Cep telefonu elimizden düşmüyor!

Türkİye, 195,7 dakika olan ortalama aylık mobil kullanım süresi ile Fransa ve İrlanda’dan sonra Avrupa’da 3. oldu.


  İnternet, telİf hakkI SORUNLARINI ARTTIRDI

BasIm Yayın Meslek Birliği ve İstanbul Ticaret Odası’nın müşterek düzenlediği sempozyumda ‘Elektronik Yayıncılığın Ticari - Teknik Altyapısı ve Telif Hakları’ konuları ele alındı.İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü kampusunda düzenlenen programa, meslek birliği temsilcileri ve çok sayıda yayıncı katıldı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.