22 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İsrail, sivil ölümleri azaltacakmış

İSRAİL'İN 2008-2009 yıllarında Gazze Şeridi’ndeki savaşla ilgili yeni raporunu BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun’a sunduğu bildirildi.


İsrail, ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısını kaldırdı

İSRAİL, 31 Mayıs’ta Gazze yardım gemilerinden Mavi Marmara’ya düzenlenen operasyon ve operasyonda 9 Türk’ün ölmesinin ardından, Türkiye’den yükselen t

Savaş suçlusu Sırp’a 10 yıl hapis

BOSNA-Hersek’in Srebrenitsa şehrinde Temmuz 1995 yılında 8 bin sivil erkeğin öldürülmesinde rolü bulunduğu gerekçesiyle, eski Bosnalı Sırp askere 10 y


  Çavuşesku’ların mezarları açıldı

ROMANYA'DA eski komünist diktatör Nikolay Çavuşesku ve eşi Elena’ya ait olduğu sanılan kalıntılar, DNA testi için mezarlarından çıkarıldı.


  İspanya’dan peçe yeyasak yok

İSPANYA Meclisi, burka ve yüzü kapatan peçe gibi giysileri giyen kadınların kamuya açık yerlere girmesine yasak getirilmesini isteyen önergeyi reddetti.


  Rusya’da boğulma olayları arttı

RUSYA'NIN başşehri Moskova tarihindeki en sıcak Temmuz ayını yaşarken, ülke genelinde de artış gösteren sıcaklıklar sebebiyle serinlemek için suya giren 788 kişinin boğularak öldüğü bildirildi.


  İngiltere, Afganistan’dan ne zaman çekilecek?

İNGİLTERE Başbakanı David Cameron, ülkesinin, Afganistan’daki İngiliz askerlerini 2011 yılında geri çekmeye başlayabileceğini söyledi.


  Pakistan’da siyasî cinayetler

PAKİSTAN'IN güneyindeki Karaçi şehrinde siyasî sebeplerden dolayı 12 kişi öldürüldü. Karaçi polisinden Amir Şeyh, kentin Oragni ve Gülistan-ı Cahar bölgelerinde son 24 saat içinde 12 kişinin siyasî görüş ayrılıklarından kaynaklanan şiddet olaylarında öldürüldüğünü söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.